Македонска фудбалска репрезентација

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78
Па ја мислим дека од денеска требаше да се продаваат, или па од нареден понеделник?
Јас вчера прашав во тобако во струмица и ми кажаа дека чекаат е-маил и дека ке има карти во сите тобака низ МК. :)

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Карти од четврток во сите тобака,секој може да купи колку сака билети :facepalm:

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.939
Поени од реакции
4.432
Се сеќавате ли на дечково, знам едно време нашиве медиуми го преселија во Бајерн, но како и да е ми изгледа така на квалитетен играч каков што ни треба да го замени Шумолот и да се одтарасиме конечно од него :).Мислам дека ако пробаат нашиве да го повикаат за а-репрезентацијата нема да загубат многу, сепак вреди да се проба :)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
Се сеќавате ли на дечково, знам едно време нашиве медиуми го преселија во Бајерн, но како и да е ми изгледа така на квалитетен играч каков што ни треба да го замени Шумолот и да се одтарасиме конечно од него :).Мислам дека ако пробаат нашиве да го повикаат за а-репрезентацијата нема да загубат многу, сепак вреди да се проба :)
Тешко дека ќе го добиеме, со оглед на тоа што веќе има играно и на пријателски за Австралија, значи во секој момент може да заигра и на официјални. Сепак вреди да се проба.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.721
Поени од реакции
43.769
Каде ќе се продаваат картите?? Утре ќе оди татко ми службено за СК, па да му кажам од каде да купи за со Хрватска.. :P

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.709
Поени од реакции
11.537
Од сабајле ќе има (кога ќе отворат) или ќе треба да чекаме покасно во денот да им стигнат ?

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Картите ќе се продават од утре тоа супер, некој да не знае по која цена ќе се за север - југ?

Kajgana Shop

На врв Bottom