- Член од
- 8 април 2007
- Мислења
- 16.034
- Поени од реакции
- 9.126
Па ја мислим дека од денеска требаше да се продаваат, или па од нареден понеделник?Кога ги пуштаат картите во продажба?
Па ја мислим дека од денеска требаше да се продаваат, или па од нареден понеделник?Кога ги пуштаат картите во продажба?
Три меча по ред игра на цел натпреварПротив Нефчи не знаев дека играл во ЛЕ, епа супер тогаш
Јас вчера прашав во тобако во струмица и ми кажаа дека чекаат е-маил и дека ке има карти во сите тобака низ МК.Па ја мислим дека од денеска требаше да се продаваат, или па од нареден понеделник?
Ајде да видиме дали ќе се наполни стадионот како што повеќето очекуваат .Карти од четврток во сите тобака,секој може да купи колку сака билети
Тешко дека ќе го добиеме, со оглед на тоа што веќе има играно и на пријателски за Австралија, значи во секој момент може да заигра и на официјални. Сепак вреди да се проба.Се сеќавате ли на дечково, знам едно време нашиве медиуми го преселија во Бајерн, но како и да е ми изгледа така на квалитетен играч каков што ни треба да го замени Шумолот и да се одтарасиме конечно од него .Мислам дека ако пробаат нашиве да го повикаат за а-репрезентацијата нема да загубат многу, сепак вреди да се проба
Тобакоата низ скопје.Каде ќе се продаваат картите?? Утре ќе оди татко ми службено за СК, па да му кажам од каде да купи за со Хрватска..
од сабајле би требало...Од сабајле ќе има (кога ќе отворат) или ќе треба да чекаме покасно во денот да им стигнат ?
400 север југКартите ќе се продават од утре тоа супер, некој да не знае по која цена ќе се за север - југ?