Играат курот. Ја бев кај 4 и нешто пак, ми вика тој дојди утре. Ебате куртоните.Јас бев накај 15.15ч, немаше.
Ќе објават утре немој да се чудите за рекордно време се продадоа картите владе голем интересИграат курот. Ја бев кај 4 и нешто пак, ми вика тој дојди утре. Ебате куртоните.
Овие стварно сакаат и репрезентацијата да ја направат како Динамо......Хрватска го повика и Самир од Динамо. Најверојатно ќе дебитира против нас
Овие појма немаат од ФФМ да се организираат со картиве.Јас сега само шо се вратив од Тобако.
картиве беа пуштени ама го згрешиле фонтот на картите, наместо макеоднски на којзнае кој јазик беше напишано сето тоа.
Ги повлекоа назад, кмичевме саат и пол пред тобако едно 20 души, за на крај да кажат дека ќе ги пуштат во следните 10 минути. Помина пола саат од картиве ни трага ни глас и на крај рекоа дека не се знае дали вечерва ќе има карти.
Комедии се, утре ќе биде урнебес.
За Хрватска има, за Србија од утре.Овие појма немаат од ФФМ да се организираат со картиве.
Ливерпул кога дојде во Скопје 5 пати ни кажаа еве сега во следниов час ќе дојдат картите.
Имаше еден дечко надвор од Скопје беше дојден бил од 6ипол сабајле.
Картите почнаа да се продаваат во 5ипол попладне.
( и да знам дека ФФМ нема врска со картите на Работнички со Ливерпул)
Иначе дај кажете подетално цениве како идат? И за Хрватска и за Србија има карти?
Би требало во сите градови да има пуштено карти.Карти има само во Тобако во Скопје, или се пуштени и во останатите градови?