Македонска фудбалска репрезентација

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Нека се игра првенство и кај нас и ние ќе ги дочекуваме со расширени раце... и нозе. Играј утакмица против нив, сасвим друг муабет е.
Па игравме и со нив утакмица во ракомет во белград исто беше. немаше никаков проблем.

Член од
19 август 2010
Мислења
3.990
Поени од реакции
9.701
Многу брзо се заборава како бевме пречекани во Ниш, Белград... и Вараждин, Задар
Ova za prececive ako mislis deka segde sme bile dobro precekani gresis..... Sto se odnesuva do Varazdin mora da priznaam deka toa bese edno od najdobrite zurki koga sum idel na nekoe prvenstvo...fenomenalen provod i u sala i u sator bez nikakvi provokacii( cak i zaednicko slavj so Varazdinci)... Sto se odnesuva do Zadar slusnav kako nekoj nas bil napadnat so bezbol palici taka da.... Vo Nis( za vo sala netreba da praam muabet, imase samo Makedonci) a vo Nis imase nekolku tepacki pred trgovski centri pomegu nasi i nislii.... Vo Beograd, bea vadeni grcki zastavi taka da koa ke reces mnogu brgu zaboravame ,,kako bevme precekani,, bas i ne zaboravame....Taka da, imase e postovanje za makedonskite navivaci, ama imase i kurnazenje... Sakam da kazam, kako oni ke se ponasaat vo SK ( bez razlika dali Hrvati ili Srbi) takov i tretman treba da dobijat... A ne da se vodime od nekoj takvi misli ,, kako oni ne precekale tamo,,. Mislam deka me svakas;)
--- надополнето: 23 септември 2012 во 18:38 ---
I da, mnogu mi se svidja onoj del ke vlezeme milom ili silom..... Decista glupi:)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.417
Поени од реакции
16.694
Па игравме и со нив утакмица во ракомет во белград исто беше. немаше никаков проблем.
Игравме утакмица која немаше никаков натпреварувачки карактер, ревијална утакмица, да не речам пријателска.
--- надополнето: 23 септември 2012 во 18:39 ---
Си имаме ние замислени ривали и пријателства, од стално било така. Спуштете топката, фудбал е.
Можда...

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
настрана пречеците и навивањето. го гледав качаниклиќ против фулам. детето има неверојатна брзина и техника, само му фали уште навремен пас и ќе биди ТОП!!! ако планира некој да го вика во репрезентација нека го вика уште во октомври оти за после ќе биди загубен, а то е голема штета. нормално сето ова важи АКО сака да игра за македонија...

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.226
Поени од реакции
14.561
Ќе играл за Македонија а веќе го викнале за Шведска дали сте вие нормални бе?
И да знам дека според правилата може да игра ама дали е тој будала да го напраи тоа кога веќе се пробил во тој тим?

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Ќе играл за Македонија а веќе го викнале за Шведска дали сте вие нормални бе?
И да знам дека според правилата може да игра ама дали е тој будала да го напраи тоа кога веќе се пробил во тој тим?
dreeeeeams, dreams, dreams, dreams, dreeeeeeeeeeeeeeee ams................. ја знајш оваа песна? :) all i have to do is dreaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.968
Поени од реакции
73.939
настрана пречеците и навивањето. го гледав качаниклиќ против фулам. детето има неверојатна брзина и техника, само му фали уште навремен пас и ќе биди ТОП!!! ако планира некој да го вика во репрезентација нека го вика уште во октомври оти за после ќе биди загубен, а то е голема штета. нормално сето ова важи АКО сака да игра за македонија...
Друже напна со овој, знаеш и сам дека има кажано дека НЕМА НАМЕРА да игра за Македонија, па затоа секој муабет за него во темава му доаѓа како оф-топик.
Крај, нема да игра за нас и не ме интересира ништо за него!

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.340
Поени од реакции
26.275
Па и во ЛЕ играше против Нефчи...ако мислиш за таа утакмица океј, или мислеше на таа од вчера со Слобода?
Против Нефчи не знаев дека играл во ЛЕ, епа супер тогаш :)

A

Ali Pasha

Гостин
Конечно Буба во 19 мина што ќе бидат против Бајерн во вторник
https://www.vfl-wolfsburg.de/info/aktuelles/detailseite/artikel/einsatz-offen.html
што не значи дека ќе игра барем 5 минути. Но, сепак мал напредок, со оглед дека досега ни во резервите не беше.
inal training session in Munich with Robin Knoche.
Arrived in the Bavarian capital - for the Green-Whites was already on the plane to Munich lunch - there was Felix Magath and the coaching team of the Wolves on Monday night good news. Although Robin Knoche only on Saturday in the second half of the game against Greuter Fürth had broken his hand, he was unable to attend the final practice. There is therefore still at least a theoretical possibility that the midfield youngster in the clash with Bayern Munich (Tuesday, 20 clock) can be used. Although a final decision should be expected over here until tomorrow, day, at least in the preliminary line-up 19er but that his name was mentioned.
The Wolves squad for the encounter with Bayern Munich:
Benaglio, Hitz - Fagner, Träsch, Pogatetz, Naldo, Kjær, Knoche, Rodríguez, Shepherd, Kahlenberg, Josué, Diego, Hasani, Klich, Jönsson, Dost, Vieirinha, Olic.

Kajgana Shop

На врв Bottom