Шота Буби
нотар
- Член од
- 4 март 2009
- Мислења
- 3.087
- Поени од реакции
- 1.780
сте се фатиле за тој Ќиро ко да го измислил фудбалот,човекот е со една нога во гроб па ние уште селектор да сме го ставелеЧиро кога сакаше да дојде го зедоа Ташакот !!
сте се фатиле за тој Ќиро ко да го измислил фудбалот,човекот е со една нога во гроб па ние уште селектор да сме го ставелеЧиро кога сакаше да дојде го зедоа Ташакот !!
Дали сакал да дојде не знам,а Ташак дојде онака ради реда,колку да се каже звучно има за селектор имаме.Чиро кога сакаше да дојде го зедоа Ташакот !!
Абе со една или две нозе в гроб измислен е за нашиве !сте се фатиле за тој Ќиро ко да го измислил фудбалот,човекот е со една нога во гроб па ние уште селектор да сме го ставеле
а селекторите во ракомет и кошарка имаа wow успех претходно? барем е македонец ... можда со репрезентацијава ќе му тргне ... се надевам ...Искрено, Јаневски ми е многу преценет стручњак. Нема некој wow успех па толкава фама шо се крева за него. Сепак, нека му е со среќа и нека ме демантира.
Спасот за Македонија е да ни забранат играње фудбал за стално ... така барем нема да се брукаме пред цел свет !И Мурињо да дојде ништо нема да направи со овие дрва спасот се надевам е во следната генерација на фудбалери.
И Мурињо да дојде ништо нема да направи со овие дрва спасот се надевам е во следната генерација на фудбалери.
не туку дробете тука глупостиСпасот за Македонија е да ни забранат играње фудбал за стално ... така барем нема да се брукаме пред цел свет !
А ти демек гледаш во аматерите наши репрезентација како што се србија , хрватска, босна , не ме јеби бре .. на овие не можеме да ги победиме и 100 различни селектори да дојдат и 10 претседатели на ФФМ да се сменат ... Македонија може да игра само со Андора , Фарски Острови , Луксембург, Сан Марино ..не туку дробете тука глупости
одете во фан клуб имате за дркање за сите странски клубови
гледам и коментирамА ти демек гледаш во аматерите наши репрезентација како што се србија , хрватска, босна , не ме јеби бре .. на овие не можеме да ги победиме и 100 различни селектори да дојдат и 10 претседатели на ФФМ да се сменат ... Македонија може да игра само со Андора , Фарски Острови , Луксембург, Сан Марино ..
Извини али ова е ФОРУМ и тој служи за сите да ги искажат своите ставови и мислења . Јас имам такво мислење дека фудбалот во Македонија е и си стојам на тој став !гледам и коментирам
а ти не гледаш и коментираш
Ама ти очигледно не се запознаен со мак фудбалот, колку натпревари од мак лига имаш гледано, за кој клуб навиваш? за реал, колку играчи од македонскава лига знаеш?Извини али ова е ФОРУМ и тој служи за сите да ги искажат своите ставови и мислења . Јас имам такво мислење дека фудбалот во Македонија е и си стојам на тој став !
Да многу јаките репрезентации, индивидуалци да ама тимска игра слабо, знаеш кога последен пат некоја од овие репрезентации играла на големо натпреварување? или да почекаме да погуглашА ти демек гледаш во аматерите наши репрезентација како што се србија , хрватска, босна , не ме јеби бре .. на овие не можеме да ги победиме и 100 различни селектори да дојдат и 10 претседатели на ФФМ да се сменат ... Македонија може да игра само со Андора , Фарски Острови , Луксембург, Сан Марино ..