- Член од
- 5 јануари 2012
- Мислења
- 9.288
- Поени од реакции
- 4.961
Алооо уште верувате дека фудбалов оди кон подобро ??? Мислите дека ќе смени нешто Илчо во однос на Хари ??? Власта ја има целата моќ ... го сменаја хари али неговиот најверен човек остана потпретседател назначен од кого ?? Од Илчо ... а него пак тоа му е речено од власта ... не се глупави тие да не знаат од каде да земаат пари сега !Ама ти очигледно не се запознаен со мак фудбалот, колку натпревари од мак лига имаш гледано, за кој клуб навиваш? за реал, колку играчи од македонскава лига знаеш?
Македонскиот фудбал, македонските играчи и македонската репрезентација имаат потенцијал, само за да се искористи тој потенцијал треба паметна работа, подобра лига, квалитетни тренинг центри и стадиони, шоа значи дека треба паметно да се инвестира, а сега сме на почетокот од една транзиција шо ќе не одведе на повисоко ниво и до поквалитетен фудбал
Да многу јаките репрезентации, индивидуалци да ама тимска игра слабо, знаеш кога последен пат некоја од овие репрезентации играла на големо натпреварување? или да почекаме да погуглаш
за болдираното .. ако не сум јас запознаен ти си повеќе запознаен во мак фудбал каков е корумпиран !! Секоја утакмица лани на Охрид бев на трибина само до полусезона !! после тоа почна местењето и кога секој човек во Македонија знаеше дека Охрид местат утакмици кога јавно се дозна дека им е платено од Шкендија на полувреме зошто од ФФМ не го казнија фк Охрид ??? дека имаа ќар од тоа ! немој бре да ми кажуваш дека балканските држави се слаби не гледај за нив имаат тие јаки федерации ке излезат на големо натпреварување ако не се лажам хрватска и беше на едно светско првество а Македонија никогаш нема да оди ни на европско ни на светско освен ако не добиеме да бидеме организатори !