Македонска фудбалска репрезентација

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.144
Поени од реакции
8.105
Во Карабах мислам...
Од Работнички отиде таму.
Сто пати му дадоа шанса во репрезентација и сеуште нема ни топка допрено.
ниту ќе допри ...
ми текна за кој се работи..тапа е

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Играше едно време и у Тетекс. Добар е за Македонска втора лига, ама ете и такви играчи кај нас добиваат шанса у репрезентација :facepalm:

Член од
22 март 2011
Мислења
67
Поени од реакции
14
А Хасани колку ја подава топката, што да ти кажам... секогаш ја гњави топката кога игра за репрезентација и уште посмешно ја губи. Гледам си го спомнал и Пандев затоа што не играл за Лацио. Прво Пандев не играше поради тоа што сакаше трансфер, а не поради тоа што не беше доволно квалитетен, второ, ти го споредуваш Хасани со Пандев :pos:

Pa ovoj pogore rece deka igracite se povikuvat vo odnos na formata sto igrat vo nivnite klubovi. Pa uste e mlad, treba sto poveke da im dadat sansa na mladite ne da igraat uste tije sto se uste pred 10 godini.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Pa zosto ne go faliv Fazli ? Ima razlika Herenven i Wolfsburg .

PAndev ne igrase za lazio 4 meseci, togas ne se bunevte ? Goga igracot ima kvalitet ovde treba da se povika< Ne sme u Germanija,Italija sto imaat mnogu igraci i mozat da zamenat bilo kogo. .
Панчев е исто квалитетен. Нема играно 12 години али квалитетен е, го знаеме Панчев, Златна копачка има земено. Може и Калц, добар е и тој иако е во пензија одамна али квалитет си е квалитет.

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Pa ovoj pogore rece deka igracite se povikuvat vo odnos na formata sto igrat vo nivnite klubovi. Pa uste e mlad, treba sto poveke da im dadat sansa na mladite ne da igraat uste tije sto se uste pred 10 godini.
па оди и речи му на Магат да го пушта повеќе да игра затоа што е млад

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
да речи му на Магат нека игра зашто е млад ако не сите на протест у петок после попладненвната молитва и барајте ревидирање на Рамковниот договор и нека се огласат УЧК дека ке ја нападнат Македонија зашто вршела терор врз окупаирниот" Албански" дел во Македонија ете ви ја шансата

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Платил да игра за репрезентација за да може да направи транфер летово да видат дека е жив оти Магат најверојатно нема да смета на него :icon_lol:

Член од
11 јули 2009
Мислења
210
Поени од реакции
146
дајте линк ако имате за гледање во живо од македонија - холандија до 21 година итно е

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Нема лајв стрим , ама резултатот полувреме 0-0 :)
--- надополнето: 22 мај 2012 во 20:45 ---
0-1 89ta minuta :))

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.149
Поени од реакции
4.033
заврши натпреварот, 1:0 победивме, браво за маливе!!!! Стварно не очекував, немаа ни тренинзи ни подготовки, вчера им беше собирот во Скопје и отпатуваа во Австрија и денес еве ги денес ја победоа Холандија и тоа со Б состав, со оглед на тоа што најдобрите им се позајмени во А тимот...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Подобро младата селекција да ја пуштиме да игра како сениорка. Секоја чест за тимот, резултатите и за тактиката на Бабунски. Капа долу.:cuc:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.983
Поени од реакции
16.419
заврши натпреварот, 1:0 победивме, браво за маливе!!!! Стварно не очекував, немаа ни тренинзи ни подготовки, вчера им беше собирот во Скопје и отпатуваа во Австрија и денес еве ги денес ја победоа Холандија и тоа со Б состав, со оглед на тоа што најдобрите им се позајмени во А тимот...
Прашање е и Холандија дали играла со најдобриот состав.. но како и да е, и ова е успех и тоа голем, без разлика што е пријателски натпревар.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Зошто со втор состав... освен Ристовски, останатите се по рамковен :)
Дури требаше да играат уште некои помлади.

Kajgana Shop

На врв Bottom