- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 31.059
- Поени од реакции
- 74.687
Во Карабах мислам...кај игра овај?
Од Работнички отиде таму.
Сто пати му дадоа шанса во репрезентација и сеуште нема ни топка допрено.
Во Карабах мислам...кај игра овај?
ниту ќе допри ...Во Карабах мислам...
Од Работнички отиде таму.
Сто пати му дадоа шанса во репрезентација и сеуште нема ни топка допрено.
А Хасани колку ја подава топката, што да ти кажам... секогаш ја гњави топката кога игра за репрезентација и уште посмешно ја губи. Гледам си го спомнал и Пандев затоа што не играл за Лацио. Прво Пандев не играше поради тоа што сакаше трансфер, а не поради тоа што не беше доволно квалитетен, второ, ти го споредуваш Хасани со Пандев
Панчев е исто квалитетен. Нема играно 12 години али квалитетен е, го знаеме Панчев, Златна копачка има земено. Може и Калц, добар е и тој иако е во пензија одамна али квалитет си е квалитет.Pa zosto ne go faliv Fazli ? Ima razlika Herenven i Wolfsburg .
PAndev ne igrase za lazio 4 meseci, togas ne se bunevte ? Goga igracot ima kvalitet ovde treba da se povika< Ne sme u Germanija,Italija sto imaat mnogu igraci i mozat da zamenat bilo kogo. .
па оди и речи му на Магат да го пушта повеќе да игра затоа што е младPa ovoj pogore rece deka igracite se povikuvat vo odnos na formata sto igrat vo nivnite klubovi. Pa uste e mlad, treba sto poveke da im dadat sansa na mladite ne da igraat uste tije sto se uste pred 10 godini.
да речи му на Магат нека игра зашто е млад ако не сите на протест у петок после попладненвната молитва и барајте ревидирање на Рамковниот договор и нека се огласат УЧК дека ке ја нападнат Македонија зашто вршела терор врз окупаирниот" Албански" дел во Македонија ете ви ја шансатаHehe ok. Cao.
Прашање е и Холандија дали играла со најдобриот состав.. но како и да е, и ова е успех и тоа голем, без разлика што е пријателски натпревар.заврши натпреварот, 1:0 победивме, браво за маливе!!!! Стварно не очекував, немаа ни тренинзи ни подготовки, вчера им беше собирот во Скопје и отпатуваа во Австрија и денес еве ги денес ја победоа Холандија и тоа со Б состав, со оглед на тоа што најдобрите им се позајмени во А тимот...
Зошто со втор состав... освен Ристовски, останатите се по рамковензаврши натпреварот, 1:0 победивме, браво за маливе!!!! Стварно не очекував, немаа ни тренинзи ни подготовки, вчера им беше собирот во Скопје и отпатуваа во Австрија и денес еве ги денес ја победоа Холандија и тоа со Б состав, со оглед на тоа што најдобрите им се позајмени во А тимот...