Македонска фудбалска репрезентација

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Hehe se pravis glupav ili si ? Rekov deka ne igral za Wolfsburg, igrase za U21 sega i bese eden od najdobrite da ne kazam najdobar. tripati e po podgotven od ovie sto igrat ovde.

Играчи за репрезентација се викаат според формата во својот клуб.
Кај нас се бираат според длабочината на нивниот џеб. Па така и Хасани е викнат, затоа што се кеширал.

Член од
22 март 2011
Мислења
67
Поени од реакции
14
Играчи за репрезентација се викаат според формата во својот клуб.
Кај нас се бираат според длабочината на нивниот џеб. Па така и Хасани е викнат, затоа што се кеширал.
Znaci i Ivanovski se keshiral ?

Член од
22 март 2011
Мислења
67
Поени од реакции
14
Ивановски е најдобар фудбалер и стрелец во прва лига, срамота ќе е да не се викне
Pa Hasani uste vazi najdobar igrac ovde, duri sega ja zemase nagradata . Nasa liga e kako 4 u germanija, znaci sigurno treninzite se pokvalitetni od nasitee natprevari.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Pa Hasani uste vazi najdobar igrac ovde, duri sega ja zemase nagradata . Nasa liga e kako 4 u germanija, znaci sigurno treninzite se pokvalitetni od nasitee natprevari.

:pos: со кого фатив и јас да дискутирам. Овој полудел :pos:
И Панчев пред 2-3 години ја зеде златната копачка која ја освои пред 30 години .

Член од
22 март 2011
Мислења
67
Поени од реакции
14
:pos: со кого фатив и јас да дискутирам. Овој полудел :pos:
И Панчев пред 2-3 години ја зеде златната копачка која ја освои пред 30 години .
Hehe da jas sum poludel ;). Ne vi se dopaga Hasani zasto ne e makedonec i zato zborite. I jas rekov deka ne igral za Wolfsburg no kaza so U21 deka e odlicno podgotven. Koga nekoj ne znae da diskutira za tema sekogas proba da se smee, i da dokaze deka drugiot e lud ;). Nemam namera da ti vratam vise.Cao

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Hehe da jas sum poludel ;). Ne vi se dopaga Hasani zasto ne e makedonec i zato zborite. I jas rekov deka ne igral za Wolfsburg no kaza so U21 deka e odlicno podgotven. Koga nekoj ne znae da diskutira za tema sekogas proba da se smee, i da dokaze deka drugiot e lud ;). Nemam namera da ti vratam vise.Cao

И Шумуликовски не ми се допаѓаше, а Македонец е. Шаќири ми се допаѓаше а Албанец е, Демири исто.
Ама џабе кога ти ништо не разбираш. Ти кажале овој Албанец е и треба да го фалиш и ти тоа го правиш, безразлика дали знаеш за што дискутираш или не.

Член од
22 март 2011
Мислења
67
Поени од реакции
14
И Шумуликовски не ми се допаѓаше, а Македонец е. Шаќири ми се допаѓаше а Албанец е, Демири исто.
Ама џабе кога ти ништо не разбираш. Ти кажале овој Албанец е и треба да го фалиш и ти тоа го правиш, безразлика дали знаеш за што дискутираш или не.
Pa zosto ne go faliv Fazli ? Ima razlika Herenven i Wolfsburg .

PAndev ne igrase za lazio 4 meseci, togas ne se bunevte ? Goga igracot ima kvalitet ovde treba da se povika< Ne sme u Germanija,Italija sto imaat mnogu igraci i mozat da zamenat bilo kogo. Ova se prijatelski, trenerot treba da raboti so mladi igraci za da ima kvalitet vo idnina.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Pa zosto ne go faliv Fazli ? Ima razlika Herenven i Wolfsburg .

PAndev ne igrase za lazio 4 meseci, togas ne se bunevte ? Goga igracot ima kvalitet ovde treba da se povika< Ne sme u Germanija,Italija sto imaat mnogu igraci i mozat da zamenat bilo kogo. Ova se prijatelski, trenerot treba da raboti so mladi igraci za da ima kvalitet vo idnina.

Дете не отекувај. Играч кој нема одиграно натпревар цела година нема логика да се повика за репрезентација па било тоа да е Пандев, Хасани или Шумуликовски.
Логиката е кај Хари на сметка.

Член од
22 март 2011
Мислења
67
Поени од реакции
14
Дете не отекувај. Играч кој нема одиграно натпревар цела година нема логика да се повика за репрезентација па било тоа да е Пандев, Хасани или Шумуликовски.
Логиката е кај Хари на сметка.
OK stari.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Pa ne gledate deka Trickovski,Pandev igraat kako golemi xvezdi i ne davat topka ? Vistina e vo momentov tie se 3-4 klasi podobri, ama ne se igra individualno tuku za ekipa. Tie igrat za sebe. Treba igraci kako Hasani i drugi mladi, Hasani sega treba da e dvojno podobar zasto sepak trenira so wolfsburg iako ne igrase nitu edna minuta ;).
А Хасани колку ја подава топката, што да ти кажам... секогаш ја гњави топката кога игра за репрезентација и уште посмешно ја губи. Гледам си го спомнал и Пандев затоа што не играл за Лацио. Прво Пандев не играше поради тоа што сакаше трансфер, а не поради тоа што не беше доволно квалитетен, второ, ти го споредуваш Хасани со Пандев :pos:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Откажал и Попов. На местото на Ѓуровски, викнат е Муарем х2 :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Незнам више дали да плачем или да се смеем...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.059
Поени од реакции
74.687
Се ќе прифатам ама овој кога ќе го видам дека е викнат ми доаѓа да заплачам :tapp:
Муарем Муарем :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom