- Член од
- 3 ноември 2007
- Мислења
- 189
- Поени од реакции
- 58
Факт е дека не му можат ништо властите на Хари, човекот е има блиски врски со Платини и подршка од него, пред некоја госдина кога имаше обид за негова смена се дигна прашина за мешање на политика во фудбалот и ни се заканија од УЕФА со суспензија. Камо среќа тогаш да не суспендираа да не го трпиме овој срам.
И јас сум од Прилеп па што, јас секогаш навивам за клуб од Македонија кога игра во Европа. Луѓе ние сме мала земја од 2 мил. и мора да се подржуваме, не можеме ние како клубовите од големите земји и градови да се делиме. И не е ништо лошо што го спасија Вардар, напротив се снајдоја самите и направија ротација со Миравци, кој и така не исполнуваше услови за игри во прва лига, а сега гледаме Вардар колку е напреднат организациски. Камо среќа барем пола од другиве клубови во лигава да беа 30% така организирани. Но темава е за друго не за Вардар, Победа...Прво, јас сум од Прилеп, така да не симпатизирам ниеден клуб од Скопје.
Второ, не ми се допаѓа начинот на кој го спасија Вардар, кој реално требаше да си игра втора лига, а можда и подолго време името да не му се чуе.