Македонска фудбалска репрезентација

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Ќе има пречек на фудбалериве на плоштад бе?:pos:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.732
Поени од реакции
9.472
Треба нешто да се превземе...И ние како народ на оваа нација треба да изразиме револт за тоа како се уништува фудбалот за сметка на некои олоши кои владеат веќе некое време. Мора да се покажат заби дека цела Македонија е против работата која ја води Дон Хари...

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896

АХАХАХА каква насловна им опнал Македонски Спорт :cuc:

Ја незнам како не ги е срам..ај нив се гледа дека немаат ни срам ни перде..ама нивните фамилии бе..па имаат фамилии,браќа ,сестри ,родители.. па и бабите од комшилук сигурно им се смејат на улица кога ќе ги видат :facepalm:

M

MrzaRules

Гостин

насловните страни утре во Луксембург...."Водоинсталатерот Девил и донесе историска победа на фудбалската репрезентација против силната Македонија"

Член од
23 февруари 2012
Мислења
304
Поени од реакции
214
Не дозволувај Александар Блажевски да те лаже дека можеш да заработиш Лесни Пари во неговата емисија. Ниту пак, кај Игор Џамбазов да се замараш со вртење на тркала. Немој ни на крај памет да отидеш кај Лила Филиповска и да земеш СЕ ИЛИ НИШТО. Не биди простак, тркни до најблиската обложувалница, уплати ги сите пари против Македонија, макар и да играле со Зелено’ртската Република, и стани си Милионер... Харалампие и неговите пријателчиња од Фудбалската Репрезентација мислат за Македонскиот народ. Како до ЛЕСНИ ПАРИ !!!
Плус не знам зошто толку разочарувања, МНОГУ СМЕ СЛАБИ И КРАЈ НА ПРИКАЗНАТА !!!!
11тата божја заповед:НЕ МУ ЈА ПОДАВАЈ НА ИЛЧО НАУМОВСКИ, СИГУРНО НЕМА ДА ЈА ПИКНИ

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
штета што не играат за репрезентацијата на северна кореја, па да видам тогаш дали ќе им текне уште еднаш да заиграат „фудбал“

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Харалампие... НАЈЈАКИ сме со тебе!
Ти си нашиот Бог!
Ти си нашиот спасител!
Ти си нашиот фудбалски човек од збор!

УМРИ!

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Луксембург-Македонија 2:1
Двоен стрелец за Луксембург Морис Девил,по професија водоинсталатер а во слободно време игра фудбал.
--- надополнето: 1 март 2012 во 03:28 ---
А како се викаше тој играчот што кога игравме со андора кога изгубивме бил адвокат а во слободно време играл фудбал.:facepalm:

Член од
12 јануари 2009
Мислења
77
Поени од реакции
9
Дното веќе одамна го стигнавме него одиме уште подолу...:mad:
Предлагам една петиција за собирање потписи да се укине фудбалот како спорт во државава, мислам дека тоа е најдобрата опција во моментов:tapp:

P

PewDiePie

Гостин
најдобро да не казнат од УЕФА за сите местенки,барем нема да се срамиме пред светов
Ех кога би биле олку среќни. :rolleyes:

Нема бе додека не се почне од врвот,Хари па се до фудбалерите и да се сменат 90% од нив,само ќе тонеме,ако може повеќе да се потоне од ова зошто после Португалија мислам дека и физички нема да можеме да паднеме подолу,последни ќе си бидеме.

Всушност не бе,нашиве катиљ луѓе се,сега за инат таму ќе им извадат 0-0 на португалциве и сите среќни задоволни,пречек ова она,излези пиперко ќелава право на тАраса.....после следуваат 10год. тонење,ама важно извадиле икс со португалија. :icon_lol:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.901
Поени од реакции
6.978
За Вардар ќе одиш!
Прво, јас сум од Прилеп, така да не симпатизирам ниеден клуб од Скопје.
Второ, не ми се допаѓа начинот на кој го спасија Вардар, кој реално требаше да си игра втора лига, а можда и подолго време името да не му се чуе.
И трето И НАЈВАЖНО, што ги исклучува првите две работи е што ако веќе имаме здрава организација во Вардар, јас сум за да се направи убедливо најјакиот клуб во државава и играчки и финансиски, го затвораме едното око за начинот на кој опстанаа, нека бидат алфа и омега во нашата лига, нека го освојуваат првенството со 20 бода предност и нека играат со успех во Европа. Тогаш како македонец со душа би одел на стадион оти сум гладен за добар фудбал во живо, а не само на ТВ... само да не ги гледам да ми се мотаат горе на табелата Шкендија, Ренова, Милано, Фљамуртари, Башкими и не знам кој....знаете на кој мислам. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom