Македонска фудбалска репрезентација

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Еве ги изјавите, на Пандев и на Тошак. Срамотилаци, мене искрено би ми било срам да се појавам по натпревар и да дадам изјава, а највеќе се гадам поради тоа што знам дека изјавиве се ради - реда дадени.

Автобусот исто така со неколку јајца да е погоден и ко што вика Топче, одма ќе видите како ќе почнат да играат.
Не дека е ова фактор што сме изгубиле, но...
Тошак:
Започнавме со четворица напаѓачи

:vozbud:

Ни Шпанија не започнува со четворица напаѓачи !!! :pos:

И не е Тошак невин, немајте гајле, си знае кај дошол он и колку пари ќе си лапне. Работата му е само да се прави наудрен.

Све од корен треба да се скине бе !!! Само Симо со бичкијата е лекот !!!

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Па со Португалија ќе сме играле :facepalm:
Роналдо сам ќе не тепа 5-0:pos:
Тоа ти така мислиш....кога ќе го фати Шиков нема да мрдне Роналдо ! :D

п.с Мене ме загрижува тоа што некој го нервира пораз на репрезентацијава.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Тоа ти така мислиш....кога ќе го фати Шиков нема да мрдне Роналдо ! :D

п.с Мене ме загрижува тоа што некој го нервира пораз на репрезентацијава.
Па треба сите да се нервираат. На каубоите од ФФМ им одговара тоа што се помалку луѓе се нервираат и бунат и така ем не мора да се објаснуваат, ем можат да местат колку им душа сака и да перат пари. Си викаат: Се додека ќутат и не се замараат овциве, нас ќе ни е добро.

П.С А бе стварно насловната на Македонски Спорт е “Лузеришта“? :pos:

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Па треба сите да се нервираат. На каубоите од ФФМ им одговара тоа што се помалку луѓе се нервираат и бунат и така ем не мора да се објаснуваат, ем можат да местат колку им душа сака и да перат пари. Си викаат: Се додека ќутат и не се замараат овциве, нас ќе ни е добро.

П.С А бе стварно насловната на Македонски Спорт е “Лузеришта“? :pos:
да!!! и то со огромни црвени букви!!! :pos:
а за местењево... ако е вистина, ко нема овие од фифа и уефа да ни бувнат санкции за забрана за играње на фудбал од едно 10 години, па убаво да се изладиме и после да почниме одново!!!

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
да!!! и то со огромни црвени букви!!! :pos:
Ајдееее.... :pos:Сеа па малце жал ми падна...:)

а за местењево... ако е вистина, ко нема овие од фифа и уефа да ни бувнат санкции за забрана за играње на фудбал од едно 10 години, па убаво да се изладиме и после да почниме одново!!!
А па тие саде светци се. :unsure:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Епа дур некој им свиреше и извикуваше ФФМ МАФИЈА другите ги правеа ненормални и му даваат аплаузи на Хари.Полека почнуваат повеќето да се освестуваат но сега е премногу касно за било каков потег.

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Аууууу сурово, лелелеее...:свиркам:
--- надополнето: 1 март 2012 во 13:35 ---
Епа дур некој им свиреше и извикуваше ФФМ МАФИЈА другите ги правеа ненормални и му даваат аплаузи на Хари.Полека почнуваат повеќето да се освестуваат но сега е премногу касно за било каков потег.
Можеби не паметам, сум заборавила или не сум приметила, но не сум видела никој да му дава аплаузи на Хари и да го поддржува, освен неговата банда каубои. Можеби македонскиот народ беше заспан и не се замарал, ама не верувам дека некој му давал аплауз и поддршка.

Не е доцна, никогаш не е доцна. Си има начини, ама за тоа треба да се пробие бандата околу Хари за да може да се влијае. И евентуално или да му се репне кривична за перење пари (да се најдат конкретни докази) или да се протера од државава. Мора некако да се спаси фудбалот.

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469
Дали ова можеме да го направиме или ние сме народ само за пред компјутер.Додуша за славење први сме тука нема збор но кога треба да се преземат драстични мерки тогаш не нема никаде.Каде се навивачките групи да преземат нешто или тие не се платени за ова, нив задача им е да се р'чкаат со Албанците.Навистина ФФМ ја прелеа чашата, ова ако не помине казнето од наша страна нека владее Хари уште 100години.Еве како треба да постапиме со овие гробари на македонскиот фудбал.Сите знаеме каде беше Босна пред 5,6 год. каде се сега.Тие пред 2 дена играа со Бразил а ние?

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Другар немора да пишуваш вакви глупости,кај биле навивачките групи да направат нешто.Па кај кур си ти бе ?Што не искочиш ти да протестираш ?Ова не ги опфаќа само навивачките групи,туку и тебе и сите други што размислуваат како тебе.

Додека вака се размислува ние ќе си тапкаме во место.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Што прави секој македонски фудбалер пред да излезе во град !? - Се лакира

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469
Другар немора да пишуваш вакви глупости,кај биле навивачките групи да направат нешто.Па кај кур си ти бе ?Што не искочиш ти да протестираш ?Ова не ги опфаќа само навивачките групи,туку и тебе и сите други што размислуваат како тебе.

Додека вака се размислува ние ќе си тапкаме во место.
Другар тука сум јас затоа и го пишувам , навивачите ги спомнав само како водачи на сето тоа.Бидејќи денеска тешко е да се самоорганизира народот освен како што напоменав за веселби, кога треба ќотек никаде не нема.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Дали ова можеме да го направиме или ние сме народ само за пред компјутер.Додуша за славење први сме тука нема збор но кога треба да се преземат драстични мерки тогаш не нема никаде.Каде се навивачките групи да преземат нешто или тие не се платени за ова, нив задача им е да се р'чкаат со Албанците.Навистина ФФМ ја прелеа чашата, ова ако не помине казнето од наша страна нека владее Хари уште 100години.Еве како треба да постапиме со овие гробари на македонскиот фудбал.Сите знаеме каде беше Босна пред 5,6 год. каде се сега.Тие пред 2 дена играа со Бразил а ние?
Ејјј, да? Цело време се пљука по нас (навијачкиве групе), дека смо хулиганишта, наркомани, лопови и што уште не. А кога ќе згусне нешто, навијачките групе са тиа што треба да не ваѓаа од гомна а? Е не, дур не се дигне цел народ никој ништо нема да превземе, посебно не навијачките групе.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Аууууу сурово, лелелеее...:свиркам:
--- надополнето: 1 март 2012 во 13:35 ---

Можеби не паметам, сум заборавила или не сум приметила, но не сум видела никој да му дава аплаузи на Хари и да го поддржува, освен неговата банда каубои. Можеби македонскиот народ беше заспан и не се замарал, ама не верувам дека некој му давал аплауз и поддршка.

Не е доцна, никогаш не е доцна. Си има начини, ама за тоа треба да се пробие бандата околу Хари за да може да се влијае. И евентуално или да му се репне кривична за перење пари (да се најдат конкретни докази) или да се протера од државава. Мора некако да се спаси фудбалот.
Има многу такви со крстот на чело што веруваа/т дека Хари е светец бла бла бла па му даваат подршка на Хари и мислат дека тој работи за доброто на фудбалот.(да не именувам сега ќе отиде темата во погрешен правец)
Да се влијае врз Хари ? Па човеков на најбитните утакмици во свет седи до челните луѓе на фудбалот што по автоматизам би значело дека никој ништо не му може.За кривична ич не помислувај зошто за неполни 2 минути ќе стигне писмо од Фифа/Уефа во кое што ќе има закана дека политиката се меша во спортот и дека ќе не дисквалификуваат засекогаш.Дури и да се смени Хари незнам кој е тој што ќе може да не извлече од моменталнава ситуација.

Kajgana Shop

На врв Bottom