- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.556
Срце види вака, на повеќето од таму не ни им се игра за Македонија. На Пандев, на Попов и на уште неколку. Глумат дека се повредени само за да не играат. А ја знаете ли причината или само саедите пред компјутер и кењате како биле најслаби? Со Интер првак на свет, Попов со Динамо гледај до кај догура.Мислам дека толку е капацитетот на оваа репрезентација пред се. А Попов според мене е големо дрво и не заслужува да игра воопшто. Само нешто нафрлува топки, страв му е да се пушти во дуел со одбранбениот играч од Ирска и трча без врска.
Туку проблемот е што имаме рекетари во раководството. Прв пример и доволен ти е случката со Пандев. Не може еден Гого Јовчев мафијаш, 3 чисти од фудбал што нема да му праи селски фори на Пандев како тоа му бил убав ролексот на рака и дека имал уште 10 дома.
Епа покрај такви гомна ни јас не би доаѓал да играм, да губам време и да се срамам пред се.
--- надополнето: Jun 5, 2011 7:12 AM ---
Срцко види и ти вака. И Меси да го земеме покрај нашите креативци ќе се изгуби. Дечкото се гледа внесе свежина, поведе топка, има идеа. Колку и да не знае барем игра константно во својот клуб. Доколку 70% од репрезентативците ги греат клупите во своите тимови.Абе исти курац се сите.
Ете и за Хасани утепавте со фалење, ништо посебно не е чоекот.
А за тоа у дијаспората, ха..играчи кој се пред пензија имаме колку што сакаме во Македонија
Извини вака ама играч не се станува со тренинг. Утакмицата е повеќе тренинг.
--- надополнето: Jun 5, 2011 7:18 AM ---
И тоа што викаш држи вода, ама и 70% на стадион идат луѓе што не знаат колку души играат фудбал.Стадионот се полни зошто поголем е бројот на картите кои се раздаваат од картите кои се пуштаат во продажба. И се дури сме вакви за никаде тоа е добра работа, зошто инаку 7-8000 е максимумот.
Тие ваквите што разбираат си седат дома пошто си ја знаат ситуациата.
--- надополнето: Jun 5, 2011 7:19 AM ---
http://footyroom.com/macedonia-0-2-ireland-2011-06/Како ни го дадоа првиот? Едно креле стоеше пред мене, не го видов.
А вториот, за жал, го видов.