- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 30.993
- Поени од реакции
- 74.133
Солидна беше атмосферата денеска, со оглед на тоа што немаше навивачка група иако имаше многу членови на Комити на западна (неорганизирано, расштракани насекаде ), заедно со група Војводи (воглавно помлади членови) кои запалија и бакљи на крајот Комити стара гарда си одат стандард на репрезентативни мечеви иако рака на срце долго време не сум ги видел да дојдат онаму каде што навистина треба да навиваат...
Театрално беше само во вториот дел до 70 минута, а од тогаш до крај беше многу добро со оглед на резултатот...
Не ми се верува дека повторно изгубивме. Им допуштивме на ирците мкногу лесно да не победат. Бевме лоши но бевме подобри од нив иако они свесно ни ја препуштија играта. Тотално утната тактика од Јонуз, незбнам кој кур му е што не го игра Мојсов и што игра со Ванче Шиков на десен бек
Но не го кривам него, едноставно него му е наложено кој ќе игра од главниот виновник хари...
Отидов да го видам Ристовски но не дочекав...
Илчо може нема квалиотет али кога игра он барем ја имаме потребната агресија напред...
Влезе и хасани да поигра и реално имаше добро прво полувреме и катастрофално второ. Дечкото се умисли, дриблаше ја тупеше...
Попов гледам го величите... па прво полувреме не се помрдна...
Второ полувреме правеше пробиви и цело време само нафрлаше во небеста...
Кај може против Ирска да играме со воздушни топки...
Пандев како главен напаѓач повеќе НЕ!!!
Најдобро е дечкото да олади малку од репрезентација, и ако стварно мисли да одигра нешто да се замисли малку...
Па мајко му стара не истрча ни 500 метра цела утакмица...
Средниот ред.... Кој среден ред бе, што зборам јас....
Кој курррррррррррррр е овој Демири бе браааааааааааааат????
Кај го ископале живти се, јас се мислев дека Ертан Демири ќе игра
Грнчаров и Новески дрвесима, ги чуваа противничките играчи од растојание од 7-8 метра...
Богатинов немоќен за двата гола со една грешка кога му испасдна топката од раце при еден слободен....
Тричко беше солиден иако и омн знаеше многу да ја затупи. Шумоликовски очај...
Солидно додаваше, али беше преспор да затвори заедно со Демири. Деспотовски не се виде цел меч...
Како може он да стартува пред Ѓуровски у пм...
Треба да се менува на големо...
Ете го Ристовски, ете го настевски од Вардар, двајца големи надежи, тука е и Хасани, Фако Ѓурѓевиќ итн...
И нека најдат веќе некој десен бек у пизду материну...
п.с. најдобар момент беше влегувањето на мачката во терен, која со сигурност претрча повеќе од пандев
Никаква желба да се немало за надигрување... СРАМОТА!
Театрално беше само во вториот дел до 70 минута, а од тогаш до крај беше многу добро со оглед на резултатот...
Не ми се верува дека повторно изгубивме. Им допуштивме на ирците мкногу лесно да не победат. Бевме лоши но бевме подобри од нив иако они свесно ни ја препуштија играта. Тотално утната тактика од Јонуз, незбнам кој кур му е што не го игра Мојсов и што игра со Ванче Шиков на десен бек
Но не го кривам него, едноставно него му е наложено кој ќе игра од главниот виновник хари...
Отидов да го видам Ристовски но не дочекав...
Илчо може нема квалиотет али кога игра он барем ја имаме потребната агресија напред...
Влезе и хасани да поигра и реално имаше добро прво полувреме и катастрофално второ. Дечкото се умисли, дриблаше ја тупеше...
Попов гледам го величите... па прво полувреме не се помрдна...
Второ полувреме правеше пробиви и цело време само нафрлаше во небеста...
Кај може против Ирска да играме со воздушни топки...
Пандев како главен напаѓач повеќе НЕ!!!
Најдобро е дечкото да олади малку од репрезентација, и ако стварно мисли да одигра нешто да се замисли малку...
Па мајко му стара не истрча ни 500 метра цела утакмица...
Средниот ред.... Кој среден ред бе, што зборам јас....
Кој курррррррррррррр е овој Демири бе браааааааааааааат????
Кај го ископале живти се, јас се мислев дека Ертан Демири ќе игра
Грнчаров и Новески дрвесима, ги чуваа противничките играчи од растојание од 7-8 метра...
Богатинов немоќен за двата гола со една грешка кога му испасдна топката од раце при еден слободен....
Тричко беше солиден иако и омн знаеше многу да ја затупи. Шумоликовски очај...
Солидно додаваше, али беше преспор да затвори заедно со Демири. Деспотовски не се виде цел меч...
Како може он да стартува пред Ѓуровски у пм...
Треба да се менува на големо...
Ете го Ристовски, ете го настевски од Вардар, двајца големи надежи, тука е и Хасани, Фако Ѓурѓевиќ итн...
И нека најдат веќе некој десен бек у пизду материну...
п.с. најдобар момент беше влегувањето на мачката во терен, која со сигурност претрча повеќе од пандев
Никаква желба да се немало за надигрување... СРАМОТА!