ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.965
- Поени од реакции
- 57.716
Хах, како не! Глеј сеа Јонуз на прес-конференција....Лошо било и порано, ама прв пат е толку лошо што не ни има што да се искоментира.
Хах, како не! Глеј сеа Јонуз на прес-конференција....Лошо било и порано, ама прв пат е толку лошо што не ни има што да се искоментира.
Не сум склон на садо-мазохизамХах, како не! Глеј сеа Јонуз на прес-конференција....
Не се согласувам, тие играа колку што треба, откако сами си зачукавме два гола. Во ниеден момент тие не мораа да играат ни подобро, ни поангажирано, ни понапаѓачки... доволно беше да си ја подаваат и да прават ситни фаули. По средина не неутрализираа, не оставија да нафрламе од 35 метри како што им одговара.Трето лигашки натпревар од двете страни , но Ирците барем ќе слават.
Играчите играа без душа, без емоции , ништо не им значеа тие 30.000 лица на стадион.
Јас би рекол , Пелистер можеби ќе се покажеше во подобро светло , а Шкендија ќе ја победеше Ирска.
Имам следено и третолигашки натпревар,но ваква дебилска игра не сум видел.
Ниедната репрезентација не успеа да врзе топка три пати едно по друго , све некако топката одеше на скакање , наместо топката да биде удрена , играчите беа удрени од топката.
Се согласувате?
Имаме добри играчи а ги нема во репрезантацијата не се повикани пола од натпреварте се наместени според некој анализи и каде да одиме се додека не купуват?треба да се изгласа закон за забрана на игранје на нашава репрезентација тапа се бе ги нервираат гледачите.
Kaj се?Имаме добри играчи а ги нема во репрезантацијата не се повикани пола од натпреварте се наместени според некој анализи и каде да одиме се додека не купуват?
гласаат у дијаспората...Kaj се?
Не ги земат во репрезентација играт во тимови кој не се ни во првата лига но се одлични поедници , па дури и во помалдата репрезентација имаме одлични играчиKaj се?
Има еден, една комшивка е трудна па нешто викаше малиот ќе бил фудбалер, пошто го осеќала како буцка во стомакот...Kaj се?
Абе исти курац се сите.Не ги земат во репрезентација играт во тимови кој не се ни во првата лига но се одлични поедници , па дури и во помалдата репрезентација имаме одлични играчи