dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.364
Ах бре....хепа македонче
Сега фали уште да му лупнат некоја казна или да го суспендираат
Како бе на овие пари вакви срања прават бе ццц
Ах бре....хепа македонче
Очекувавме и подобро ама тоа е. Ги минавме Словенија и Црна Гора.
Дојде време со ДР Конго да мериме к*р
Баш сакав да прашам за ова дали има новости. Уствари кај ќе може да се купуваат картите и дали почна продажбата. И плус негативни тестови. Мислам дека Визер најави директни летови до некои градови за европсково.Може да се почне со организација!
![]()
Ќе може да се патува на ЕП во Букурешт ама со многу ограничувања
Се искомплицира авантурата на македонските навивачи кои планираат на лице место да ги бодрат Пандев и другарите. Бројот на карти ќе биде многу лимитиран и нема да може да се седи на двата меча кои ги играме во Романија.off.net.mk
![]()
Официјално: на Холандија - Македонија ќе може да има над 12.000 гледачи! – Спорт Манија
Најмалку 12.000 гледачи ќе добијат дозвола да влезат на „Јохан Кројф арената“ во Амстердам за мечевите од Европското првенство кои летово ќе се играат на тој стадион. Ова официјално беше објавено од Холандската фудбалска федерација. Тоа значи дека на 21 јуни македонската репрезентација против...sportmanija.mk
Според она @dragonsky што го споделил , би рекол дека има нешто посебно , логиката е тука само погледни, во овој универзум они играат фудбал со три ногиНе се нешто посебно Конго, не им ја знам логиката, во кој универзум се подобри од нас во Фудбал.
Ovie so 3 inci kako dupat jebote.. toa korejkite nisto ne osekjaat.. izgleda taka gi macat zatvorenickite u S. Korea, im nosat strazari so 3 inci.. Strazarov go klava do pola i i vika kade se ostanatite buntovnici? Kade se kazuvaj ili ne go klavam cel!!
da ja soberat diasporata bi bile barem vo top 10, ama da, ovaka nema logika. voopsto nema logika rejtingot posebno koga se sporeduvaat reprezentacii od razlicni kontinenti, sekogas bilo taka. no realno i tesko e da se ostvari nekoj pofer ili pokorekten rejting, tesko e fudbalot da se dofati samo so rezultati.Не се нешто посебно Конго, не им ја знам логиката, во кој универзум се подобри од нас во Фудбал.