Македонска фудбалска репрезентација

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.283
Поени од реакции
5.371
Може да се заебаваме со говорот на Тони ама затоа и сме каде што сме со сменето име и јазик уште малку.
Може да му замеруваат за непрофесионалност ама ова од срце му излезе и не можеше и не требаше да се воздржи.(y)

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Утакмициве сите 0-1 до 88 минута за да Маџарска ја сврти, а другиве 2 израмнат во последни минути. :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Утакмициве сите 0-1 до 88 минута за да Маџарска ја сврти, а другиве 2 израмнат во последни минути. :D
Каква вечер и двојна победа за господинот Никола Груевски :vozbud:

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Ејј уште не можам да се соземам.... Искрено ми дојдоа солзи во очите после мечот. Ова е остварување на сон од детството, нешто што не верував дека ќе го дочекам... Па уште и со гол на Пандев... Која само круна на кариерата. Ова беше баш филмски, како сценарист да го пишувал мајке ми. :) И колку само ми е ќеф кога читам како балканските фудбалски портали пишуваат суперлативи за Гоче наш. Легенда си е легенда...

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Види бе значи нема промашај при релацијата клуб-човек. Чим е џган мора да е за некој таков отепан клуб како Интер.
Се гледа по мене,Џонтра синчето,Стефан слабиот,Syn и Чекич со најкатастрофалниот хумор на универзумот...дно од лу/е :(

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Се гледа по мене,Џонтра синчето,Стефан слабиот,Syn и Чекич со најкатастрофалниот хумор на универзумот...дно од лу/е :(
Син е катастрофа со латиницата и дноспертизите. Апсолутно ништо нема погодено околу тоа што го меле во рефератите.
Другите сте форумски легенди и сте исклучок кој го потврдува правилото.

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.458
Нема ништо поубаво од тоа да се биде МАКЕДОНЕЦ!!

Солзи ми потекоа од радост. Пандев легендо кога ќе те видам во кафаната Мерак во Струмица нозете ќе ти ги бакнам.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Ваков дрес како што носи шилежево се продава на влезот у ГТЦ кај Александар Палас, сигурно е 200-300 денари.
Палас и ГТЦ 20 км разлика се. :pos:
Автоматски споено мислење:

Ваков дрес како што носи шилежево се продава на влезот у ГТЦ кај Александар Палас, сигурно е 200-300 денари.
Палас и ГТЦ 20 км разлика се. :pos:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Издоминрале и екс-ју браќата коментатори од Спротклуб:

Хрватски

Српски

i lopta je u mrezi :love:

Последно уредено:
Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
А добро што е Елмас по националност? Турчин или Македонец муслиман?
Македонски муслиман
Автоматски споено мислење:

А добро што е Елмас по националност? Турчин или Македонец муслиман?
Македонски муслиман

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Издоминрале и екс-ју браќата коментатори од Спротклуб:

Хрватски

Српски

:love:
Ми се лоши од нервоза кога ги слушам другиве коментатори и како викаат Македонија и македонски а наши паацови и онаа Тамара тетовиранана што се тепаше да умара со северна на евросонг.

Знам дека е делумно и офтопик ама језиво е...

Земале па и на Тони видеото го избришале, ваљда бутнале нет со пријавувања.

Kajgana Shop

На врв Bottom