- Член од
- 18 март 2019
- Мислења
- 445
- Поени од реакции
- 2.045
Ебате баксузотИ србиве изгледа ќе бидат на некоја прасијада во Лесковац.
Ебате баксузотИ србиве изгледа ќе бидат на некоја прасијада во Лесковац.
За ова ми е најмногу ќеф.....нека му кисни на педерите .....уште Србија некако да испадни и ќе биди перфекција...кај израмни онај Јович во 90-та кај си еба мајкатаИ одимеееее Paint ftwwwwwwПрегледај го приврзокот 274239
Каква вечер и двојна победа за господинот Никола ГруевскиУтакмициве сите 0-1 до 88 минута за да Маџарска ја сврти, а другиве 2 израмнат во последни минути.
Се гледа по мене,Џонтра синчето,Стефан слабиот,Syn и Чекич со најкатастрофалниот хумор на универзумот...дно од лу/еВиди бе значи нема промашај при релацијата клуб-човек. Чим е џган мора да е за некој таков отепан клуб како Интер.
Син е катастрофа со латиницата и дноспертизите. Апсолутно ништо нема погодено околу тоа што го меле во рефератите.Се гледа по мене,Џонтра синчето,Стефан слабиот,Syn и Чекич со најкатастрофалниот хумор на универзумот...дно од лу/е
Палас и ГТЦ 20 км разлика се.Ваков дрес како што носи шилежево се продава на влезот у ГТЦ кај Александар Палас, сигурно е 200-300 денари.
Палас и ГТЦ 20 км разлика се.Ваков дрес како што носи шилежево се продава на влезот у ГТЦ кај Александар Палас, сигурно е 200-300 денари.
Македонски муслиманА добро што е Елмас по националност? Турчин или Македонец муслиман?
Македонски муслиманА добро што е Елмас по националност? Турчин или Македонец муслиман?
Ми се лоши од нервоза кога ги слушам другиве коментатори и како викаат Македонија и македонски а наши паацови и онаа Тамара тетовиранана што се тепаше да умара со северна на евросонг.Издоминрале и екс-ју браќата коментатори од Спротклуб:
Pogledajte povijesni pogodak Pandeva i erupciju veselja
Reprezentacija Sjeverne Makedonije izborila je nastup na EURU u utakmici protiv Gruzije, a junak je bio Goran Pandev. (VIDEO)sportklub.hr
Хрватски
Српски
Mislam Turcin e, ali vo slucajov e nebtno sto e.Tuka roden rasten, nas e.Македонски муслиман