So e bruka?
Kolku sto ti imas pravo da ja gledas reprezentacijata tolku imam i jas. Igra Visar tamu, Bardhi, Egzon, Ezgjan. Pa uste bruka bilo hahaha
Bruka e da se prodadat svegde kaj sto nema albanci bileti. A ne vi e zal kako se osekaat makedoncite vo Tetovo sto ne mozat da kupat vleznica vo nivniot grad. Sami gi odfrlate pa posle albancite od Tetovo vi se krivi.
Bruka e vakvo debilsko razmisluvanje od vasa strana a ne toa sto albancite kupuvaat vleznici. Patem i vo terenot ke ima poveke albanci taka da ne znam sto e bruka tuka. I ne se plasete svekako tolku sme sve na sve 5% vo drzavata, pola vo Germanija, neznam od kade toa deka ke bidat poveke na stadion
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ајде орел, нема потреба и тука на форум да глумите.
Вие ако отидете на градски, единствено нешто што ќе направите е ќе ја ругате државата во која живеете и ќе провоцирате.
Тие сите Висар, Егзон, Барди играат за државава само затоа што им е шанса за уште подобар трансфер во иднина а и реално, нема друга репрезентација за која би играле. Никогаш, ама баш никогаш не ја испеале химната, а и покрај тоа ние воопшто не ги дискредитираме, напротив, среќни сме што играат за нас.
Тоа, само во оваа држава може така.
П.С. Каде бевте бе 10 години на градски да ги гледате Егзон, Артим, Арбен, Висар и останати орли што настапувале за Македонија?
Сега некако одеднаш се тепате за карти...