Македонска фудбалска репрезентација

Ejebajgasad!!!

Фукара
Член од
4 септември 2017
Мислења
677
Поени од реакции
1.117
Јас мислам дека големи се шансите да се игра без публика. @Tigri11 па гледаш дека Сејдини добро направил, не сака да ги зафркне Албанците во случај да се игра без публика. Гледај на светлата страна на работите.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.639
Поени од реакции
11.714
Прегледај го приврзокот 235971

Da beshe Albanec precedatellot na FFM, ke imashe nekoj mesto na prodazhba kaj Albancive, barem u Kicevo da imashe, ne u Tetovo :D.
тоа би било глупост од епски размери
замисли неколку ваши опколени од македонци да бидат на трибина?
а според уефа си има точно определена бројка и трибина за гостински навивачи
значи едно се желби а друго е реалност

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Прегледај го приврзокот 235971

Da beshe Albanec precedatellot na FFM, ke imashe nekoj mesto na prodazhba kaj Albancive, barem u Kicevo da imashe, ne u Tetovo :D.
На албанците картите им се дадени "под рака" уште пред да почне официјалната продажба.

Демек ние не ве знаеме какви криминалците сте, па сега и светец го направивте прецедникот на ФФМ.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Na jug nema da smeat da priparat verujte,imam info deka im nudat samo na sever karti.

Член од
8 август 2013
Мислења
1.320
Поени од реакции
2.070
На албанците картите им се дадени "под рака" уште пред да почне официјалната продажба.

Демек ние не ве знаеме какви криминалците сте, па сега и светец го направивте прецедникот на ФФМ.
Popameten si koga ne zboruvash :D

Член од
18 декември 2019
Мислења
600
Поени од реакции
1.666
Грузија, Естонија и Ерменија противници на Македонија

Грција, Косово, Словенија и Молдавија убедливо најдобра група од Ц-лигата

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.150
Поени од реакции
4.036
Третата група ќе биде тепачка. Штета едино Молдавците што не се нешто подобри оти ќе беше јако Грција да заврши последна и да падне во Д дивизија хаха. Словенија и Косово би требало фаворити да бидат, јес да ќе биде густо.

Член од
23 јануари 2016
Мислења
2.182
Поени од реакции
5.881
Третата група ќе биде тепачка. Штета едино Молдавците што не се нешто подобри оти ќе беше јако Грција да заврши последна и да падне во Д дивизија хаха. Словенија и Косово би требало фаворити да бидат, јес да ќе биде густо.
za mene grcija, slovenija i kosovo site tuka negde se. grcite nemaat nekoi vrvni igraci, no nemaat ni slabi, prilicno izednacen i cvrst sostav. za mene duri se blagi favoriti ako bi moral nekoj da odberam.

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.188
Поени од реакции
4.026
Групава е ок. Естонија ни лежи добро, а мислам баш за другите ќе им биде проблем. Ерменија не ја сакав затоа што играат дивјачки фудбал и тоа се виде на последната утакмица во Ереван. Играат доста променливо и се најнезгодна репрезентација. Грузија е ок, а нормално може со нив и сега брзо да се сретнеме на нивен терен.

Да им паднеше Ерменија, ќе имаа шанси за последно место.

Член од
18 декември 2019
Мислења
600
Поени од реакции
1.666
za mene grcija, slovenija i kosovo site tuka negde se. grcite nemaat nekoi vrvni igraci, no nemaat ni slabi, prilicno izednacen i cvrst sostav. za mene duri se blagi favoriti ako bi moral nekoj da odberam.
Сакав со нас да се паднат. Никогаш полош состав немале, а ние никогаш подобар не сме имале. Нормално, тоа не значи дека би ги победиле. Но добро е и вака, нека се фокусираат на фудбалот а не тоа што се дешава околу. Во оваа група мора да имаме 6/6 победи.

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.150
Поени од реакции
4.036
Дефинитивно Грција е поблиску до Словенија и Косово во силите отколку до Молдавија која е аутсајдер, и сигурно Грците ќе земат некој бод од тие дуели ама на крај пак Грците ги гледам како трет тим во групата. Али како што кажав во секој случај ќе биде многу густо и изедначено.

Член од
1 април 2018
Мислења
2.122
Поени од реакции
4.125

Kajgana Shop

На врв Bottom