ultras1988
4600
- Член од
- 6 февруари 2014
- Мислења
- 3.031
- Поени од реакции
- 7.145
Се случи и тоа во една наша репрезентација сите играчи во поле да доаѓат од еден град, нормално Струмица .
Какви ни се шансите против Турција? Играме на домашен терен, ама без гледачи така да не игра улога тоа многу многу.. ни брка работа и една победа и пораз од 3-2 на вториот дуел со нив..Се случи и тоа во една наша репрезентација сите играчи во поле да доаѓат од еден град, нормално Струмица .
Турција е поквалитетна но ако можевме да ја победиме Словенија сред Словенија кога играа финале на ЕП, зошто да не можеме и Турција кај нас дома. Се зависи од мотивираноста и пристапот кон играта како од нашите така и од нивните одбојкари.Какви ни се шансите против Турција? Играме на домашен терен, ама без гледачи така да не игра улога тоа многу многу.. ни брка работа и една победа и пораз од 3-2 на вториот дуел со нив..
Да не ја местат случајно ? 3:2 за нас или за нив??Vo grupata vo Izrael,ako deneska bugarija ja pobedi Avstrija,vtoroplasiraniot bi imal pomalce poeni od nas,sto znaci bi trebalo da uste edna grupa vtoroplasiranata selekcija da nema 6 boda ..inace jas licno mislam deka deneska makedonija ke pobedi 3-2 ili vo najmala raka ke osvoi dva seta...turcija e sekako prva( ako ne pobedi makedonija 3-0),iako i kako vtoroplasirana so 9 boda vejke e na EP,taka da mislam deka deneska nema bas da zapnat...a i ni dolzat od Slovenija,sto im pustija na Fincite..