ultras1988
4600
- Член од
- 6 февруари 2014
- Мислења
- 3.031
- Поени од реакции
- 7.146
Се случи и тоа во една наша репрезентација сите играчи во поле да доаѓат од еден град, нормално Струмица 
.

Какви ни се шансите против Турција? Играме на домашен терен, ама без гледачи така да не игра улога тоа многу многу.. ни брка работа и една победа и пораз од 3-2 на вториот дуел со нив..Се случи и тоа во една наша репрезентација сите играчи во поле да доаѓат од еден град, нормално Струмица.
Турција е поквалитетна но ако можевме да ја победиме Словенија сред Словенија кога играа финале на ЕП, зошто да не можеме и Турција кај нас дома. Се зависи од мотивираноста и пристапот кон играта како од нашите така и од нивните одбојкари.Какви ни се шансите против Турција? Играме на домашен терен, ама без гледачи така да не игра улога тоа многу многу.. ни брка работа и една победа и пораз од 3-2 на вториот дуел со нив..
Да не ја местат случајноVo grupata vo Izrael,ako deneska bugarija ja pobedi Avstrija,vtoroplasiraniot bi imal pomalce poeni od nas,sto znaci bi trebalo da uste edna grupa vtoroplasiranata selekcija da nema 6 boda ..inace jas licno mislam deka deneska makedonija ke pobedi 3-2 ili vo najmala raka ke osvoi dva seta...turcija e sekako prva( ako ne pobedi makedonija 3-0),iako i kako vtoroplasirana so 9 boda vejke e na EP,taka da mislam deka deneska nema bas da zapnat...a i ni dolzat od Slovenija,sto im pustija na Fincite..