иначе нема плажа под концесија на никого на езерото младост. иста случка вчера се случи каде што дедо ми (на жена ми татко) и другар негов биле на романтик на плажата. и нормално си отишле постари лугето со по едно кесе со ствари за таму, вода, јадење и сл. и одма им се пуштиле дебилите а.к.а. стражари (по ново security) да ги бркаат. прво ги прашале да им ги отворат кесињата за да видат шо носеле и дедово го фатило инат почнал да ги "дупи" по малку и да се раправа, кој кур си ти да гледаш ја што имам у кесата...?, и кога ги прашал кој кур им е и зошо ги браакат од плажата му рекле исто, дека плажата е под концесија на романтик дадена. и овој рекол добро, извадил телефонот и се јавил кај на романтик газдата.
*** иначе плажата е дадена на романтик да ја оржува за гостите негови и да кажува дека романтик е тој што таа плажа ја оржува и се грижи за неа, али никако дека е нивна или дека им е дадена под концесија. ***
и му се јавил и му вика, абе плажава кога ти ја дадовме под концесија? да не не сум бил јас на работа тој ден?
и направиле уше нешто муабет и овој вика само што затворив телефонот на дебиливе за 5 секунди им зазвони нивниот. се јави тој едниот, и за 10 секунди само исклучи и без никаков муабет се свртеа и за отидоа назад.
така да ако некој отиде и му викаат дека е плажата нивна под концесија да знаете дека не е тоа така и дека таа плажа е како и сите други, слободна за сите и за било кого.
измена: дедо ми е градежен инспектор, заборавив тоа да кажам, за да не се чуди некој од каде ми се овие информации и колку се валидни