Македонска некултура на дело на „Велешко езеро“

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
Picture 1693.jpg Picture 1694.jpg Picture 1695.jpg мило кученце, си ја лади душичката и тоа во езерото.
Денес на плажата помеѓу Лозар и Романтик. Многу народ, се беше полно,ги нема ланските бавчи и ќумези на велешани.
Се почнало да се прави нешто, се става изгледа водовод и струја,кроце ама ќе биде.
Инаку пријателчево не сметаше на никого,ако го повикаш доаѓаше да лапне нешто ако му фрлиш, мирно се гледа и тука.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
2015 година - лето иста песна, само што ги нема ќумезите и бавчите во боровите и покрај брегот на езерото.
Picture 2212.jpg . Picture 2219.jpg очисти ја рибата тука и фрли цревата во вода,докажи дека си велешанец.
-
Picture 2216.jpg сето губре-отпад остави го покрај плажата каде и одмараш,не заборавај дека си од Велес 100%.
-
Picture 2217.jpg памперс, о да, и тоа оставиго тука ветер да го вее,вода да го носи,па нели си снајка велешка.
-
Picture 2218.jpg опа, не оди ракијата,сврти на пиво, а салатата истурија тука зад грб, не ја враќај во Велес.
-
Picture 2214.jpg еј, и корпи имало, ама десет чекори за велешанец се многу, треба да се размисли за помали корпи
таму на повеќе места покрај плажите,така сигурно ќе биде и почисто, а кога ќе се наполнат повикајте ме........мене.[DOUBLEPOST=1438880169][/DOUBLEPOST]2015 година - лето иста песна, само што ги нема ќумезите и бавчите во боровите и покрај брегот на езерото.
Picture 2212.jpg . Picture 2219.jpg очисти ја рибата тука и фрли цревата во вода,докажи дека си велешанец.
-
Picture 2216.jpg сето губре-отпад остави го покрај плажата каде и одмараш,не заборавај дека си од Велес 100%.
-
Picture 2217.jpg памперс, о да, и тоа оставиго тука ветер да го вее,вода да го носи,па нели си снајка велешка.
-
Picture 2218.jpg опа, не оди ракијата,сврти на пиво, а салатата истурија тука зад грб, не ја враќај во Велес.
-
Picture 2214.jpg еј, и корпи имало, ама десет чекори за велешанец се многу, треба да се размисли за помали корпи
таму на повеќе места покрај плажите,така сигурно ќе биде и почисто, а кога ќе се наполнат повикајте ме........мене.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
^
и кој е виновен за ова Анчо?
немој само да кажеш народот- нее, тој е невин, мирен , кроток......кој знае само да БАРА од една напатена мала државичка, ама никако да даде нешто - да потпомогне, да направи, да допринесе
Како само не си успеал да им ги сликнеш фаците на тоа дебилине кои го оставиле тој ’ршум зад себе- па да ги објавеше овде , да им видевме суратот неписмен- простакуши

Kajgana Shop

На врв Bottom