2015 година - лето иста песна, само што ги нема ќумезите и бавчите во боровите и покрај брегот на езерото.
.
очисти ја рибата тука и фрли цревата во вода,докажи дека си велешанец.
-
сето губре-отпад остави го покрај плажата каде и одмараш,не заборавај дека си од Велес 100%.
-
памперс, о да, и тоа оставиго тука ветер да го вее,вода да го носи,па нели си снајка велешка.
-
опа, не оди ракијата,сврти на пиво, а салатата истурија тука зад грб, не ја враќај во Велес.
-
еј, и корпи имало, ама десет чекори за велешанец се многу, треба да се размисли за помали корпи
таму на повеќе места покрај плажите,така сигурно ќе биде и почисто, а кога ќе се наполнат повикајте ме........мене.[DOUBLEPOST=1438880169][/DOUBLEPOST]2015 година - лето иста песна, само што ги нема ќумезите и бавчите во боровите и покрај брегот на езерото.
.
очисти ја рибата тука и фрли цревата во вода,докажи дека си велешанец.
-
сето губре-отпад остави го покрај плажата каде и одмараш,не заборавај дека си од Велес 100%.
-
памперс, о да, и тоа оставиго тука ветер да го вее,вода да го носи,па нели си снајка велешка.
-
опа, не оди ракијата,сврти на пиво, а салатата истурија тука зад грб, не ја враќај во Велес.
-
еј, и корпи имало, ама десет чекори за велешанец се многу, треба да се размисли за помали корпи
таму на повеќе места покрај плажите,така сигурно ќе биде и почисто, а кога ќе се наполнат повикајте ме........мене.