Напротив, очекувај пораст, кај нас се е обратно. Гранит објавува позитивна вест, акцијата во црвено.Дали во слчај на корона во мк е можен потоп на мсе?
Мислиш дека поради вирусот нема да има исплата на дивиденда? И во случај да паѓаат цените, само приносот ќе биде поголем. Штета што немам нешто повеќе кеш...Дали во слчај на корона во мк е можен потоп на мсе?
Мислам цените на акците да одат надолу едно 30-50% дали е можно?Мислиш дека поради вирусот нема да има исплата на дивиденда? И во случај да паѓаат цените, само приносот ќе биде поголем. Штета што немам нешто повеќе кеш...
Ova prasanje ti e ili odgovor . Ako ti e prasanje da ti odgovoram deka berzata spored mene bi padnala 2- 5% i toa zavisi koja akcija, bidejki nasava berza nema veska so stranskite berzi i ne funkcionira kako niv potocno kaj nas ti e se politika .Doaga prolet vreme na izvestai i dividenda , Eu i nato pa mi nema logika a pogolem pad .Мислам цените на акците да одат надолу едно 30-50% дали е можно?
Чија сопственост е Еуростандард банка?Реално ако ја превземат Еуростандард на краток рок цената логично ми е да оди надолу зошто ќе мораат да намалат со дивиденда и ќе има трошоци на реорганизација.
Дали би штеделе пари во Еуростандард?Нема ли да влијае на адекватноста тоа што Еуростандард има акумулирана загуба од 800м денари.
Ако се случи ова ќе биде комплексна операција на спојување бидејќи преку Еуростандард одат сите уплати што луѓето ги прават во македонска пошта.
Чија сопственост е Еуростандард банка?
Автоматски споено мислење:
Дали би штеделе пари во Еуростандард?Прегледај го приврзокот 235167
Трифун Костовски?Чија сопственост е Еуростандард банка?
Автоматски споено мислење:
Дали би штеделе пари во Еуростандард?Прегледај го приврзокот 235167