Досега вкупно 64 милиони.Има ли денес голем промет?
мислиш Чифлиганец ?Ајдеееее дури и најјаката берза на светот МСЕ денес падна 3%...
Ако вложувачите почнат да ги продаваат уделите во индексниот фонд, баш би ме интересирало да видам дали Комерцијална ќе уфрли 5-6 миљони евра да го спречи потопот
Епа едни од страв дека може и да биде полошо на берзава ако дојде вирусов и биде карантин државава, и економијата заглаи. Други продаваат ваљда им треба кеш у нив за купување продукти на велико, веќе слушам низ луѓево како прават залихи дома.Koja im e potrebava od vakvo panicno prodavanje ne mi e jasno. Kako i da e tie sho si znaat i razbiraat znaat deka ima garage sale na mse. I da pagjaat dividendata ostanuva, rezultatite ostanuvaat a cenite ke si se vratat kaj sto si se. Prometot poslednive nekolku denovi a i nedeli grmi i toa mi se svigja. Dzabe zeleno a nema promet...
Све је на продају
Епа едни од страв дека може и да биде полошо на берзава ако дојде вирусов и биде карантин државава, и економијата заглаи. Други продаваат ваљда им треба кеш у нив за купување продукти на велико, веќе слушам низ луѓево како прават залихи дома.