Ајде жити мајка кажи како ЗК Пелагонија правела криминал ????
Наброј некој случај ???
........................
Ни Камчев, ни Мијалков, ни пелистерка не би се откажале од ЗИКот ако не им виси ЗАТВОР над глава . . .
СЈО е вистинска напаст за економијата во МКД, ама комуњарите тоа не го разбираат. Но ќе го видат тоа догодина кога БДП ќе им биде пак НУЛА,1% . . . Ако мислиш дека некој бизнисмен ќе инвестира кога гледа како лесно затвораат други поголеми ѕверки... Се ќе биде закочено со години.
Зошто кога ги нашле тие тешки милионски сметки не ги заплениле, а луѓето не ги остават да ги работат бизнисите . . .
Ова е типичен бизнис напад полош од оној што го правеше Мијалков . . . ЗК Пелагонија е влогот.
p.s.
Искрено мене најмногу ми одговара да се договорат, па ЗК Пелагонија да ја превземе некој друг газда.
Но интересно ми е кога гледам дека на некои им е подраго што Камчев и Мијалков се во затвор отколку портфолиото да им расте.
Малодушноста, лицемерието, лигавењето и пушењето нас ни се во менталитет вградени и затоа сме на ова дереџе . . .[DOUBLEPOST=1543063371][/DOUBLEPOST]И интересно ми е како некој комбинат кој имаше приходи под 20 милиони евра во 2011 година можеш реално да инвестираш над 60 милиони евра (се гледаат изградени се) и да украдеш 50 милиони ЕВРА во исто време . . .
Па тоа е земјоделски комбинат не е рудник за злато.
А има ли некој од овие експерти за Фамилијата, Здравје, ЗК Пелагонија што знае каде е седиштето на ЗК Пелагонија, Фармите, Здравје, Биоцентралите. Видел ли некој од вас барем нешто од тоа што ЗИКот поседува што вака гласно судите . . . .
И на крај има ли барем некој од вас една акција од ЗИКот што сте толку загрижени ????