- Член од
- 10 мај 2009
- Мислења
- 827
- Поени од реакции
- 541
А Жито Вардар на 12000 -14000денари на кого му ја препорачуваше? Колку што гледам таа е во стечај,колку луге заглави тамо пишувајки на мојновац таа фирма повеке не постои за разлика од топлфикација за која пишав во постот кога ме прозивавте ама се правиш наудрен сега.Јас никогаш не сум дискутирал за гола политика, име, нато, стиропор, фамилија, пастирот, лопови . . . па сум бил цензуриран . . . Да дискутирав за пастирот и стиропорот никогаш немаше да ме цензурирате . . .
Секогаш сум дискутирал за економски и даночни политики, капитални инвестиции, раст на БДП . . . Ако мислите дека тоа не влијае на берзата, а НАТО влијае се лажете.
Досега немам утнато проценка, многумина направија пари на мое знаење и искуство, ама ако ви чепнам по лидерот, партијата е тогаш нечинам . . .
Јас ги плукам капацитетот и економските политики на оваа влада после година дена функционирање претходно се воздржував иако уште на старт све кажав . . . Сега истото ви го зборат и ммф и сб, ама некои не слушаат поради политичка заслепеност.
Максимус јас сум тука поради новите играчи за такви како тебе да не импрепорачуваат топлификација на 4000 денари и да дремат во кмб 6 години да се вратат на свое . . . Некогаш пишувам за инат на тие како тебе..
Никому не се заканувам, зборам факти и вистина како и секогаш . . . А тоа што критиката на власта не те бендисува, баш ме боли . . . Тоа е факт.
Да се цензурираат Бошко, 3D е срамота, а не правила . . .
П.С.
Пастири, фамилии, стиропори, прислушкувани муабети никогаш не се цензурирале . . .
Сега дојде овде нов жито вардар да продаваш.[DOUBLEPOST=1539369614][/DOUBLEPOST]пс гледам и 7 усер активирал пријателот твој.