Што кажаа за дивидендата за догодина и следните години?Ајде честито дивиденда на сите акционери на ТНБ
Не знам, ја видов само усвоената одлука на сајтот на берза.Што кажаа за дивидендата за догодина и следните години?
Slednata godina 50% i taka narednite 5.Taka stoi vo objavenite dokumenti. Toa e ako nema izmeni danocnoto zakonodavstvo. Od ovaa god se odanocuva dobivkata so 10%,sto mnogu pomogna za isplata na godinesnava dividenda. I normalno ako bankata raboti dobro, ne i rastat nenaplatlivi krediti ,ako slovencite prodolzat da rabotat vo zeleno i ne im treba adekvatnost na kapitalot ITN.Што кажаа за дивидендата за догодина и следните години?
Знам што стои во документите, сепак они не играат стално по документ. Мислев некој директно поставил прашање на собранието што го одржаа.Slednata godina 50% i taka narednite 5.Taka stoi vo objavenite dokumenti.
Што било во 2012, те молам просветли не?uzasno ni go nacukaa ovie mafiazi, iako imam malku nadez deka ke bide kako i vo 2012 godina, na istiot nacin da pravat ispravka
Во 2012 година, во 3 месечниот извештај имат исправка на вредноста над 750мил., додека во 6месечниот исправката ја задржуват на слично ниво или на 710мил. Загубата во 3 месечниот е -250мил., додека во 6 месечниот е +250мил.[DOUBLEPOST=1430422005]Што било во 2012, те молам просветли не?
Они ланската не ја поделиле, ќе делат друга.Топлификација ќе дели дивиденди
Полни се со париОни ланската не ја поделиле, ќе делат друга.