Македонија VS Шпанија

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
Вчера еден другар ми каза дека негов пријател од шпанија што бил пратен од шпанската федерација да го види стадионот не бил задоволен бидејки не му се допаднало тоа што немало паркинг пред стадионот и под трибините не било убаво направено хаха(за север зборам) баш ме насмеа мене што сакаат тие шпанците бе олд трафорд ли е ова, според мене супер стадион со високи стандарди и казза дека под север има доста работи направени колку што дознав ја а за тој шпанецот ств нз што сака
Pa sto ti e cudno tebe!? podtribinskiot prostor seuste ne e cepnat,parkinzi seuste ne cepnati,edinstveno samo nadvoresniot del na tribinata e gotova,celosno ke bide gotova severnata tribina nekade 2011

П

Паган-др

Гостин
И да погодам, тие карти што ќе ги конфискуваат од препродавачите џандарите ќе си ги раздадат по нивните. Ете уште 10% од картите ќарени.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.586
Поени од реакции
6.750
Дајте Карти луге! :)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
И да погодам, тие карти што ќе ги конфискуваат од препродавачите џандарите ќе си ги раздадат по нивните. Ете уште 10% од картите ќарени.
Тоа да ама подобро да биде така отколку некој неандерталец да "украде" 1500 билети и да трпи односно да пере мозок на народот.

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Ќе не газат,ама ај се надевам,знајме да исклучиме.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Јас си најдов 2 карти за Северна денес, само превозот ми е проблем.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Дел Боске утре ќе го истакне составот со кој ќе настапат против нас.Инаку Шпанија треба да стигне во вторник околу 12 часот.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Ништо,ама ептен излеа глупо ова,за еден ден 10.000 карте да се продадат,а скоро цело Скопје празно,не можем тоа да сватим,а и ако биде пола север празен,ќе ни се смејат шпанците,ќе речат овие го реновирале стадионот,а не можат да го напунат:toe::toe::toe:
Не, туку ке си речат овие Македонците фудбалски тупаци...гостува европскиот шампион, а тие полу-празен стадион. А верувај дека така ке биде.

На стадион ке има само познати фаци од Македонијава...луѓе кој доаѓаат да бидат видени, бидејки слушнале ке дошле Грујо, Црвенковски, пејач некој или незнам ти што....а тие истите појма немаат дека Шпанија е европски шампион или пак да ги прашаш 3ца македонски репрезентативци ке те гледаат како муле.

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
На една другарка познаник купил 1500 карти и ги шитка па преку неа купив.:toe:На типов исто му се фаќа дали ќе му ги земе картате полицијата или јас или некој сличен на мене кој е исфрустриран што не можеше да купи карта. Е од вакви морони ни пропаѓа дражавата. Ејјјјјјј!!! Усул да се немало, 1500 карти земал и ич мува не го лази.
Денес и јас ова го реков кога си ги земав картите ама не било 1500 туку 150 имало некој пред него земал повеќе од 1500.Штета не ги земав од него лично.....зошто ќе си ги истурев фрустрациите од 3 дена нервирање и барање картииии:uvo:
И за сите што ми праќаат пораки за карти сега наводно веќе нема типот зошто мисли дека ќе го пријавам.......радо и би го пријавила ама знам дека нема да направат ништо зошто веќе успеал да продаде баеги карти....само во Македонија го има ова

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.771
Поени од реакции
6.567
Ке има ли комити со шпанија ако има од посикусните комити нека пише некој тука.Сепак ако има комити ке има многу јака атносвера а до сеа никој ништо не спомна дали ке има комити на запад по што знам не сме баш во најдобар однос со ффм

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom