Македонија - Шведска (7.4.2012, 16:00 ч.),Скандинавиум арена-Гетеборг

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 август 2011
Мислења
232
Поени од реакции
79
Man-ce-ster e типичен македонец со проклет македонски синдром (се задоволува со малце).Но не е сето изгубено.Кога ќе се вратат,навивачите на вардар треба убаво да го претепат Шундовски за да му текне да даде оставка.

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Ти кога ќе се јавиш од нигде се е кажано :facepalm::facepalm:
а да не пишувам на форумов ако ти смета,а?
шо велиш?
убо те прашувам? шо ти згреши човекот? ако треба да караш пшо некого, карај по нашите, тие го остаја да си прај шо сака на терен!

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ти кога ќе се јавиш од нигде се е кажано :facepalm::facepalm:
Има право...Каква ти е таа реакција?Сите сме нервозни,мене ми се испослучија милион глупости денес и што ќе треба на некој клетви да му фрлам?Треба повеќе контрола..

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.159
Поени од реакции
2.758
Има право...Каква ти е таа реакција?Сите сме нервозни,мене ми се испослучија милион глупости денес и што ќе треба на некој клетви да му фрлам?Треба повеќе контрола..
Се разбравме уживај :) падобранци повеќе не ни требаат :facepalm:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
и шојма сега врска овај муабет со ракометот.
ајде жити се оди вади комплекси на друго место.
не играше вмро или сдсм во шведска.
пооо оштетени луѓе значи колку има:facepalm:
Кажи ми ти сега дали вредеше ова да им се даде на ракометарите за 5 место? И дали со овој потег не се издигнаа до небо и се направи една победника еуфорија кој внесе притисок дека мора да одиме на олимпијада?

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ИВАНОВ ГИ ОДЛИКУВА РАКОМЕТАРИТЕ

Медали на градите на хероите

Репрезентативците добија Медал за заслуги за Македонија за освојување на петтото место на ЕП 2012 во Србија

http://vecer.com.mk/?ItemID=AE0065D820AEF34589C8492F173F15EA

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Па оди ти играј за репрезентација пошто највероватно не си инвалид и подобар си од нив...
Да ме викне Тошак одма ! 25 % ќе изиграм подобро од моменталниот среден ред на МКД.

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
коа ќе прочитам некој ваков падобранец ми се сере... шо кур пишуваш на тема за ракомет коа гледаш од јануари.

Тоа е тоа. Реално мислам дека квалитетот ни е тој. Да имавме друг селектор со нормална селекција на играчи сигурно ќе беше друга приказна.
Море бот еден јас ракомет од забаваче играм.Колку за твоја информација имаме и друг голман можеа него да го стават ама и толку добра стручна клупа имаме

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Видео кога на плоштад Кире лазаров кажа :

Данци доаѓаме во Лондон да ви го вратиме долгот

4.48

Значи кој треба да понесе одговорност за оваа изјава на која јас и милиони македонци и веруваа?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.993
Поени од реакции
16.435
Видео кога на плоштад Кире лазаров кажа :

Данци доаѓаме во Лондон да ви го вратиме долгот

Значи кој треба да понесе одговорност за оваа изјава на која јас и милиони македонци и веруваа?
И што ако кажал Зоте така, кога реалностата е друга.
Тоа у еуфорија тој можи да кажи и златен олимписки медал ќе освоиме, и толку му треба на овој народ за да се напали и за да мисли дека сме најјаки у Свет.

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Без политика молам! Се во функција на подобрување на репрезентацијата...во таа насока политички коментари само простачки би биле!

Сите сакавме да одиме на Олимпијада и можевме, но ја пропуштивме шансата! По секој неуспех треба да се бара што треба да се смени во игра за да не ни се повторуваат неуспеси.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
И Шундовски и Михајло нека си ги чукнат главите после ова, носат играчи на Европско од типот на Маркоски, што ќе греат клупа, ротација огранчена на 5 играчи, клучни грешки кои самите не елиминираа.

Член од
6 декември 2010
Мислења
238
Поени од реакции
158
Каква одговорност за некаква изјава, што зборувате луѓе побогу, треба некој да дава отчет за тоа што го изјавил во момент на еуфорија?:facepalm:Нормално е и човечки е да се надеваш, да мислиш и веруваш дека можеш нешто да оствариш, што требаше да каже џабе освоивме место во квалификацискиве турнири, толку ни се можностите, ај да не идеме воопшто да не пробуваме да се квалификуваме?
И, апел до модераторите да ги зачистат темиве и да банираат, се поминаа границите на пристојност од некои членови.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom