како не ти е срам?Андерсон детето што ќе излезе од стомак мртво да ти биде крв ти еб?м..
Ти кога ќе се јавиш од нигде се е кажанокако не ти е срам?каде е човечноста во тебе?
шо ти згреши човекот?
а да не пишувам на форумов ако ти смета,а?Ти кога ќе се јавиш од нигде се е кажано![]()
Има право...Каква ти е таа реакција?Сите сме нервозни,мене ми се испослучија милион глупости денес и што ќе треба на некој клетви да му фрлам?Треба повеќе контрола..Ти кога ќе се јавиш од нигде се е кажано![]()
Се разбравме уживајИма право...Каква ти е таа реакција?Сите сме нервозни,мене ми се испослучија милион глупости денес и што ќе треба на некој клетви да му фрлам?Треба повеќе контрола..
Кажи ми ти сега дали вредеше ова да им се даде на ракометарите за 5 место? И дали со овој потег не се издигнаа до небо и се направи една победника еуфорија кој внесе притисок дека мора да одиме на олимпијада?и шојма сега врска овај муабет со ракометот.
ајде жити се оди вади комплекси на друго место.
не играше вмро или сдсм во шведска.
пооо оштетени луѓе значи колку има![]()
Да ме викне Тошак одма ! 25 % ќе изиграм подобро од моменталниот среден ред на МКД.Па оди ти играј за репрезентација пошто највероватно не си инвалид и подобар си од нив...
Море бот еден јас ракомет од забаваче играм.Колку за твоја информација имаме и друг голман можеа него да го стават ама и толку добра стручна клупа имамекоа ќе прочитам некој ваков падобранец ми се сере... шо кур пишуваш на тема за ракомет коа гледаш од јануари.
Тоа е тоа. Реално мислам дека квалитетот ни е тој. Да имавме друг селектор со нормална селекција на играчи сигурно ќе беше друга приказна.
И што ако кажал Зоте така, кога реалностата е друга.Видео кога на плоштад Кире лазаров кажа :
Данци доаѓаме во Лондон да ви го вратиме долгот
Значи кој треба да понесе одговорност за оваа изјава на која јас и милиони македонци и веруваа?