Јеренмир го критикувал однесувањето на колегата Петерсен во интервјуто за националната телевизија.
Исто така истакнал дека публиката гаѓала со се и сешто
Исто така истакнал дека публиката гаѓала со се и сешто

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ама кога гледаш не ти оди нели логично е да прекинеш со тие нерезонски удари и да одиш на изграден напад..Абе тие повеќето чисти позиции кога противниците очекуваат да подаде Лазаров првите секунди од нападот а тој иде и шутира без одраз, ама денес му ги бранеше голманот. Да не беа тие голови на европското кога се враќавме по негатива на крајот од натпреварот ќе сонувавме и квалификации за олимпијада и 5то место...
Кошаркарите кога имаа најголем притисок изиграа машки... т.е. против Литванија. И ајде доста, притисок, ова, она, или можеш или не можеш, нема друго.
зошто?
за друго си во право..ама за притисокот не зборај џабе..преголем беше..т.е влогот беше преголемабе ајде кој притисок, ко ракометариве да не ограат под притисок?
овие од металург не се вчерашни, борко има тон утакмици изиграно, а пак за лазаров и да не праам муабет. не постои никакво вадење за поразот денеска, па и вчера!
под итно мора да се реагира и на шундо да му се врачи отказ! ТОЧКА!!!
--- надополнето: 7 април 2012 во 18:51 ---
зошто?
У нормална репрезентација Кире ќе си шутира коа ќе му дое редот, нема да пуца у никој случај по 15 шута на натпревар, ја незнам ти што подразбираш под изграден напад, но тоа кај нас го нема. И тие глупи шеми на Шундо му ги научија напамет. Зборам дека Лазаров треба да шутира колку сака и кога сака, пошто тоа се најдобрите шанси што ги имаме за да дадеме гол. Гледаш ли дека само трите бека си се подаваат и коа имаат шанса со пикер ќе изиграат. Денес Лазаров малце ја претера, да не шутираше или да шутираше исто е, кој ќе даде гол ако не тој??? Ама му ја прочитаа играта, врвните Шведски стручњаци дури се гледаше дека и голманот го проучувал и се увежбал со блокот и толку од Кире, а со тоа толку и од другите, нема веќе фактор на изненадување, сите знаат дека сме јаки, сите знаат дека Кире е најбоље и се спремаат максимум.ама кога гледаш не ти оди нели логично е да прекинеш со тие нерезонски удари и да одиш на изграден напад..
Зошто . Зошто сите живи топки шо баба ми можи да ги фати ги пушти в гол.а
--- надополнето: 7 април 2012 во 18:51 ---
зошто?
Викам ај да подзачитам што се глупости сте изнапишале, оној крив, овој крив. Ми се смачи да ве читам. Здрави, живи изгубиле, тоа е тоа. Пцовкиве лесно ви идат на јазик кога се губи. Особено ова хејтеризмов кон Кире е повеќе од симптоматичен. Алал да ви е. Баш ќе ве видам ако му текне да се повлече од репрезентација ради критикиве на кого после ќе му префрлате вина.
Туку Шундо реално веќе е време да си даде оставка. Доста му беше на човекот. Штом не може еден фластер да залепи, што останало за повеќе. Кога ќе ми текне на едно интервју на Марин Докузовски, јасно ми е зошто тактички ги уби повеќето репрезентации на Европско. Човекот си кажа дека помеѓу два натпревари се убивал од гледање ленти за да ја пробие играта на противнкиот. Шундо не верувам ни дека се обидел да прочита игра.
Кога ќе дојде ред кошаркариве да играат квалификации се молат тупаџиите да не пишуваат експертизи. Фала.
не се сложувам!Зошто . Зошто сите живи топки шо баба ми можи да ги фати ги пушти в гол.
Итоа за добри пари ги продаде,заедно со другар му лазаров. а.к.а. Данци доаѓаме во лондон данци.
коа ќе прочитам некој ваков падобранец ми се сере... шо кур пишуваш на тема за ракомет коа гледаш од јануари.Зошто . Зошто сите живи топки шо баба ми можи да ги фати ги пушти в гол.
Друже, се сложувам со тебе, не само Јоноски, уште многу играчи треба да се пробаат, ама на тренинг и на пријателски, не на вакви одлучувачки мечеви.Затоа можеби требаше да се проба со Јоноски у напад, али бидна веќе...