Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
како не ти е срам?Андерсон детето што ќе излезе од стомак мртво да ти биде крв ти еб?м..
како не ти е срам?каде е човечноста во тебе?
шо ти згреши човекот?
Ти кога ќе се јавиш од нигде се е кажано![]()
Ти кога ќе се јавиш од нигде се е кажано![]()
Има право...Каква ти е таа реакција?Сите сме нервозни,мене ми се испослучија милион глупости денес и што ќе треба на некој клетви да му фрлам?Треба повеќе контрола..
и шојма сега врска овај муабет со ракометот.
ајде жити се оди вади комплекси на друго место.
не играше вмро или сдсм во шведска.
пооо оштетени луѓе значи колку има![]()
Да ме викне Тошак одма ! 25 % ќе изиграм подобро од моменталниот среден ред на МКД.Па оди ти играј за репрезентација пошто највероватно не си инвалид и подобар си од нив...
Море бот еден јас ракомет од забаваче играм.Колку за твоја информација имаме и друг голман можеа него да го стават ама и толку добра стручна клупа имамекоа ќе прочитам некој ваков падобранец ми се сере... шо кур пишуваш на тема за ракомет коа гледаш од јануари.
Тоа е тоа. Реално мислам дека квалитетот ни е тој. Да имавме друг селектор со нормална селекција на играчи сигурно ќе беше друга приказна.
И што ако кажал Зоте така, кога реалностата е друга.Видео кога на плоштад Кире лазаров кажа :
Данци доаѓаме во Лондон да ви го вратиме долгот
Значи кој треба да понесе одговорност за оваа изјава на која јас и милиони македонци и веруваа?