Македонија - Чешка - ОДИМЕ ВО БЕЛГРАД!

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.301
Поени од реакции
3.675
Aко е вака, тогаш со домаќинот за полуфинале!
ќе биде добро до тогаш да ги имаат тепано германија и шведска и да не им зависат нашите бодови за прво место :D
демек да с еодмараат за полуфинале и да играат со втор состав :D

Tranquilis

Putting Macedonia on the map.
Член од
10 август 2011
Мислења
526
Поени од реакции
657
Сценарио:

Им посакувам на Србите да ги победат Швеѓаните и Германците, а и некој друг да ги плесне Германците.

Ние ги добиваме Данците и Пољаците.

Последна утакмица Србија - Македонија, Србија веќе пласирана во 1/2, ја добиваме другарски и влегуваме заедно во 1/2.

Бива така?

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Најпрво,ЧЕСТИТО !

Може некој да ми каже точно све,колку е повратна до Белград,и таму цени ? неможам да ги листам сите овие страници,ми треба брз одговор....барав по нет за превоз,не најдов нигде,барем не за со воз....

Фала.

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
Zvonko SHUNDOVSKI, FYR Macedonia coach: “We played on a high level in all three of our games and today we managed to win the game we needed to win. I am really happy for our spectators here inside the arena and also in FYR Macedonia.

погледнете ја изјавата на шундовски, на крај каде што рекол македонија, дури и таму додале фјр.
имаат ли право на такво нешто? како е можно да додаваат нешто во изјава што не е изјавено?

да сум претседател на рфм, би забралин давање изјави за официјални преставници од ехф и било кој што не ни го почитува името, имаат право да не нарекуваат како сакаат, ама не смеат да додаваат на овој начин!!

браво за момците. реков на полувреме, за да се добие оваа утакмица мора срце, бубрег и желудник да се остават на терен.
не можам никого да одвојам, буквално секој имаше придонес. кире на ниво на предизвикот конечно во второ.
на крај многу бизарен развој на настаните и безвезна распределба на бодовите!
тоа е тоа, одиме чекор по чекор. секој може да се добие!

сликите ... каде се прикажани во дуел.. не ми се верува каков е овој спорт. ова се гладијатори ова не се луѓе!

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
До кога ли ќе бидеме вакви гадови еден за друг? До пред оклу час, два часа, некои од нас ги правеа подолу од лајна и играчите и публиката...за после да ги слават и фалат и да се правдаат дека и „плукаето“ по ракометарите им било оправдано...постои ли оправдано плукање по свое, освен за недоличност, криминал. неморал..Сега е Кире добар нели? Дај освестете се Македонци, кога некој твој е на мака, не треба да го плукаш, навредуваш, омаловажуваш...напротив-треба да го утешиш, охрабриш, да го „вратиш“ во живот, да го бодриш најмногу кога постигнува најмалку..Само вака ќе имаме повеќе нови датуми за славење во идната историја на Македонија...
Абе тоа си у право не треба да се фрла со дрва и камнја по нив ама ипак ова е форум и секој има право на критика

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.713
Поени од реакции
11.959
Мартин ако продолжи вака да отвора теми стандарден ќе стани :P
Види Фотос уште една слаба партија и ќе го протераме од земјата.Затоа нека се поправи (y)

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
според послените информации македонската фаланга ја доби битката за ниш и сега незапирливо напредува кон белград!!! аредни се полска, данска и србија! браво МАКЕДОНИЈА!!!

Член од
15 декември 2009
Мислења
770
Поени од реакции
479
Најпрво,ЧЕСТИТО !

Може некој да ми каже точно све,колку е повратна до Белград,и таму цени ? неможам да ги листам сите овие страници,ми треба брз одговор....барав по нет за превоз,не најдов нигде,барем не за со воз....

Фала.
35 евра повратна карта аутобус

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Сценарио:

Им посакувам на Србите да ги победат Швеѓаните и Германците, а и некој друг да ги плесне Германците.

Ние ги добиваме Данците и Пољаците.

Последна утакмица Србија - Македонија, Србија веќе пласирана во 1/2, ја добиваме другарски и влегуваме заедно во 1/2.

Бива така?
Да да и тоа како :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom