Македонија - Русија, 12.09 - 20:00 ч.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Steta, super igravme ama u poslednava cetvrtina Rusija ne nadigra, ali aj, sto e tuka e...
Што не надигра Русија во последна четвртина жиФти кариера?
6 минути не можеа кош да дадат и на крај со педерската тројка и педерското враќање на времето не тепаа? И за ова сакаш да кажеш не надиграа?
Ти си ги гледал Шпанците изгледа.

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Тоа што им влезе на Русите влегува од 100 топки еднаш. Имаа среќа, тоа е.
Јас сум оптимист против Литванија. се разбира ако судиите ептен не не унаказат.
Другар,моравме да го одиграме тој последен напад многу,многу подобро.Ја имавме меч топката во свои раце.Некако брзоплето ја одигра,но како што кажав неискуството си го направи своето.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Има еден одличен факт ... Во последната четвртина за 7:42 секунди само 2 поени постигнаа Русите .. Дефинитивно НАЈЈАКА одбрана играме .. А Србите (читам на хрвстски форум) што толку мрчат дека и ние и Русите сме биле очај, нека не се секираат ќе дојдат и они па да видиме колку "лесно" ќе се справат со нашата одбрана ...

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Јас ова не го сметам за пораз!!!
Покажаа многу работи шо многу наши репрезентации можат само на сон да ги видат!
Браво дечки !
Одиме напред во полуфинале!

phazrew

Deepholm
Член од
3 септември 2011
Мислења
322
Поени од реакции
300
Да им ебам се ИМ ПОКЛОНИЈА ЦЕЛА СЕКУНДА!! :mad::mad::mad: Oва беше стварно нефер значи не даваат голема држава да победиме еј!!!!
БО ,ВОЈДАН ,АНТИЧ:cuc:
САКАМ ТОТАЛНО ИЗДУШУВАЊЕ НА ЛИТВАНИЈА!!!!!

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Штета шо не победивме,имавме добра реализација за 3 поени

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.750
Поени од реакции
12.092
Има еден одличен факт ... Во последната четвртина за 7:42 секунди само 2 поени постигнаа Русите .. Дефинитивно НАЈЈАКА одбрана играме .. А Србите (читам на хрвстски форум) што толку мрчат дека и ние и Русите сме биле очај, нека не се секираат ќе дојдат и они па да видиме колку "лесно" ќе се справат со нашата одбрана ...
Сакам да ги делниме Литванците а Србите да ги исплескаат русиштава па со нив да играме за евентуално 3то место

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
А што очекуваш од Србите? Опседнати се со тоа колку се слаби сите други, а сами себе не се гледаат. Јас колку што ги гледав освен Теодосиќ се друго им е просечно од играчи, па дури и Крстич од кого се очекуваше да растури. Многу ми е криво што нема да играме против нив.

B

Borg_Drone

Гостин
Другар,моравме да го одиграме тој последен напад многу,многу подобро.Ја имавме меч топката во свои раце.Некако брзоплето ја одигра,но како што кажав неискуството си го направи своето.
Не е неискуството престанете веќе со неискуството и.т.н.Тоа се последни моменти, борба за опстанок а тоа значи и поголем притисок.Во тие моменти да не си под нивна кожа, претставуваат држава, народ и нормално дека и тука имаат притисок на тоа поле.И на крај крајава нашите не одиграа лошо, одиграа борбено реков претходно кој ја заеба работата цела.Ебените судии!!!!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Е сега можете да видите како би играле против судии против публика и против Литванија.:mad:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Можеби среќата ке не сака со Литванија ,многу е бедно вака да изгубиш во последна секунда тоа е!

Kajgana Shop

На врв Bottom