Македонија - Русија, 12.09 - 20:00 ч.

В

Вори

Гостин
Ич ташакот не ме боли.И во пораз и во победа пак сме со Македонија и со кошаркариве.Не може еден шугав кош во последна секунда на мизерен ружен руски кошаркар да ме натера да се откажам од луѓево со јајца до земја и огромно срце.
Нека одморат сега и нека им ја ебат мајката на Литванците.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Русија била јака ваму наму драпај си к.... СРЕЌКОВЦИ ! ГИ НАДИГРАВМЕ РУСИВЕ СРЕКНИ. И докажавме дека можеме да се носиме со СИТЕ.

Значи одиме - велесили:

Словенија - победа
Хрватска - победа
Јужен сосед - победа и понижување
Русија - многу многу многу несрекен пораз со ЌЕЛАВА тројка од нимајкаде од вецето, табла кош со амин де влези амин шут, каде е кошот.

И останатите фини победи против - Босна, Финска и Грузија.

Тоа е тоа. Одиме натаму. Одиме машки против домакинот, против Литванија. Дадете се што имате момци! САМО МАШКИ И САМО ХРАБРО !

Член од
14 март 2010
Мислења
16.943
Поени од реакции
16.262
Види Фотос, нели ти реков ти да отвараш теми???
Јас да ја отворев барем немаше овака да ни го спикат, ќе беше решена 2 минути пред крајот на мечот. :D

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Fu*k FIBAlona, идеме до крај против тоа вувузелите.

Дај сеа нека пуштат овие од КФМ два три чартера, со врски без врски, небитно, нека има 100-200 души.

И ако идат, обавезно зурли да земат, како противнапад на вувузелите...
Ко србите на СП во ракомет во Хрватска кога донесоа трубачи...... :)

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Мотив + да кршиме домашни кичми !!!
:cuc: Цареви МА - КЕ - БО - НСКИ

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Нашиве момци се за почит- (y)
И ова е наш успех, ги доведовме русите во ситуација да стравуваат за конечниот резултат и КО МАЛИ ДЕЦА да се радуваат на победата над МАКЕДОНИЈА

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.859
Поени од реакции
40.490
Јас да ја отворев барем немаше овака да ни го спикат, ќе беше решена 2 минути пред крајот на мечот. :D
Ај ај отварај уште сеа, да не отвори некој друг пред тебе...СО ФОТОС ИДЕМЕ НА МЕДАЉА !!! :D

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Ниеден пораз не се брои.. - Вие сте нашите
херои!!!
<3 MACEDONIA <3

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Игор Трпески легенда: Ајде бе се прави наудрен, демек ова беше фаул. Ма ајде ви се молам!!!!!
Игорче легендо, како се развика на крај и мене ми дојде да се развикам..:)

B

Borg_Drone

Гостин
Џабе се сега нервози, сега преостанува само да ги натераме Литванците да избегаат од салата на натпреварувањето и да отидат на мочање прво наместо на натпревар; да не можат да се опорават од нас; да не можат мирно да спијат од нас.

Kajgana Shop

На врв Bottom