Македонија - Русија, 12.09 - 20:00 ч.

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Значи вечерва се виде колку се јаки нашиве... Секоја чест момци. Значи Русите имаа среќа на крајот, ние сепак сме победници!! :)
Ќе ја тепаме Литванија после ова што го видовме вечерва.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Искрено срце ме боли што изгубивме со кош во последната секунда.Криво ми е што изгубивме на таков начин но сум презадоволен од играта на нашите кој што одново го оставија срцето на терен.
Нека учи цел свет како се игра за својата земја !

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Денес мора да ги пофалам БО,АНТИЧ и ВОЈДАН :cuc:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Јебига, тоа е тоа. Поштено ни го спопикаа...
Е сега, Цитро нема више отварање теми, њет, њет, њет!

Друго, поразов и така помалце или поише беше очекуван. Иако рака на срце не очекував дека вака ќе изиграме без Гечевски, алал нека им е за тоа.
Затоа нека се спремаат сега за наредна против Литванија, Гечевски цел бандажиран и до 10тина разлика да им ја кажеме прикаската.
Само се плашам да не им опадне моралот после вака несреќно изгубена утакмица.

П

Паспарту

Гостин
Добра игра на дечките, овој пораз ништо не значи, ние уште еднаш докажавме дека секого можеме да победиме!!! Од толку фалење го урочивте овој Мозгов, па човеков освен забивање не знае ништо друго, камо среќа Пеѓо да имаше малку мозок и да знаеше да забива, сигурно 2 пати подобар ќе беше од дотичниов. Покажавме дека знаеме да се вратиме по 7-8 разлика (исто како против Хрватска) и дека не потпаѓаме лесно под притисок, што верувајте е многу добро во вакви натпревари. Денес немавме среќа, другпат ќе имаме, така одат работите во спортот. Најбитно е момците да имаат верба во себе дека можат да ја победат Литванија, која освен домашниот терен со ништо друго не е во предност на 1/4 финалниот натпревар.

Браво дечки, сите не направивте горди! Презадоволни сме од вас, од сега па натаму се друго ќе биде шлаг на тортата!

НЕМА ПЛАЧЕЊЕ, НЕМА КАЕЊЕ, САМО ГАЗЕЊЕ!!!

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ипак мислам дека е подобро што ќе играме со Литванија него со Србија ..

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ич ташакот не ме боли.И во пораз и во победа пак сме со Македонија и со кошаркариве.Не може еден шугав кош во последна секунда на мизерен ружен руски кошаркар да ме натера да се откажам од луѓево со јајца до земја и огромно срце.
Нека одморат сега и нека им ја ебат мајката на Литванците.
Никој не ќе се откаже од овие играчи! Освен од еден од нив... што делумно од меч во меч се повеќе се молам да не шутира кога е со топка :sick:
Но ова како боли, оваа судиска делумно дефинитивно... НЕПРАВДА, па дури и не ни покажаа од убав кадар дали топката го удри противникот во дуелот со Бо... односно кога од рамото негово се одби топката ... и никогаш во живот не ќе видам повторно да се вратат волку секунди на крај... сигурен сум ... освен во мкд лига НИКАДЕ на друго место, а не па некој што наш игорче го вели Најдобар судија на свет.

Момци ве обожаваме, иако најтешко ќе биде против домакинот, и пораз сепак ќе ви го простиме...иако мнооогу се надевавме за на крај 2,5 секунди да ни скратат :unsure:

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Искрено срце ме боли што изгубивме со кош во последната секунда.Криво ми е што изгубивме на таков начин но сум презадоволен од играта на нашите кој што одново го оставија срцето на терен.
Нека учи цел свет како се игра за својата земја !
Сега знам како се чувствувале Грузијците.:)

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Моралот нема никад да им падне на дечкиве, се виде дека може да се носат со грдиве Руси. Ајде следна е Литванија, какви вувузели какви бакрачи.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Не беше аут за нас на крајот?

како и дае, КОШАРКАРИТЕ СЕ НАШИ ХЕРОИ И ГОРДИ СМЕ ШО СМЕ МАКЕДОНЦИ ! ! !

K

kalimer0

Гостин
Да ја мачиш Русија во последни стотинки да те победи значи вредиш !
ПС Штом вака добро изигравме со Русија, со би требало да биде подобро бидејќи тие изгубија од Русија 10 разлика.

А

Анноун

Гостин
Русите не треба да се радуваат на победата. Две вакви победи со звук на сирената .. хм . прилично сум сигурен дека на доста болен начин ќе изгубат од србија во 1/4 финалето . Се врти среќата , нека си знаат.

btw , зар некој веќе се плаши од било кој тим на европсково . Нека се плашат тие од нас , и нека мислат како да го најдат кошот , оти русите последните минути не го видоа :sneaky: ( да им го ибам последниот шут).

Kajgana Shop

На врв Bottom