Браво момци.Имаа среќа Русиве,малце ми беше сумливо тоа што го вратија времето ама тоа е!
Замислете Кириленко постигна само 2 поена!Имаа среќа ама браво за нашите!
Ај бе не ебете, им продолжија време да ти ебам крвта како тие судиите да се ебат со трењерот руски убав им е изгледа, мамето во пичка, да го ебам јас у дупе.........И ти Турче качи ми се на курче, педерски судија.....
Е волкаво ниво на нервоза не паметам од кога не сум имал!
Па треба да се застане како што они мизерно “питачки“ се изборија за тие 2,5 ние да кажеме НЕ ИГРАМЕ , ИСКАЧАМЕ цела репрезентација ако од 2.0 и изведување...стигнато до 0,7 се врати до 2,5!
Не е логично! НЕ Е! Што најдобар судија бил у свет што К. пушел незнам ама добро му го испушија русиве и паметно за нив си победија... ни го ставија со боринче!
Колку добро игравме на крај и пак изгубивме.Знаев дека среќата нема да не прати.
И на судиите да им се мочам в уста.2 секунди ги вратија,чак што више можда и аут наш беше.
У три лепе пизде материне.
Браво момци,одморите сега па да им ебеме матер на тие грозните домаќини.
Абе во моментите кога се даваше максимум и се играше као што треба Македонија дури со 50% од силите со игра со 150 М држава.Абе зверој алал нека им е,БРАВО ДЕЧКИ,можеби и така требаше за да играме со Литванија одиме на максимум задутре!!АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
мора да се поправи Илиевски со Литванија брзи се они а денес тој што требаше да го чува Илиевски ни даде 14 коша ем у одбрана слаб беше ем напред нишо не напраи
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.