Македонија - Русија, 12.09 - 20:00 ч.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.807
Поени од реакции
21.546
Ајде хејтери хејтајте сега ....... не победија на среќа !!!!!!!!!!!!!

Идеме натака ги газиме србите ................ полуфинале е наше !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

МАКЕДОНИЈААААААААААА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
ајде ајде само храбро само малце подобра реализација и наши се Литванците

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
“без“ Илиевски повеќе и не можевме - иако малку фалеше ! изгубивме од репрезентација за респект,ништо страшно,сега треба да се гледа само напред !

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Имаа среќа во гзот русине. Иначе сега треба да се насочат кон дуелот со Литванија и да се даде максимум.

МА-КЕ-ДОНИЈА !

M

marko 1996

Гостин
Имаа многу среќа да му дадеш сеа уште десет пати да ја шутне преку Чековски така нема обруч да погоди камоли кош , ајде идеме понатаму што е тоа е.

P

Princ

Гостин
Одлична игра, а од пишаното не се бега. Чиста среќа беше ова, прво со секундите што им ги вратија, па со тројката.
Ама ај, Литванија е следна.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
На лош начин не победија,ама Литванците сеа нема кај да бегаат,сепак полош противник добија...напред Македонијааааааааааааааааааааааааааа

Член од
18 јули 2010
Мислења
278
Поени од реакции
177
Толку од македонија. Многу посакувам победа во 1/4 финале но реално шансите ни се сведени на многу низок процент. Ги гледав литванците и добри се. Ќе биде тешко. Но да навиваме. Малку фалеше да падне русија. И нема многу разлика со кој ќе играме во 1/4 финале. Србија или Литванија не се многу разлика. Можеби и србите се поквалитетни но литванците имаат огромна предност со домашниот терен.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Аууу, страшна работа ?
Мислите ли дека ќе ги победаме на Литванија ?
Мене Србија по слаби ми изгледаа.

Браво за нашите, стварно супер играа немавме среќа а и мислам дека требаше 1,6 до крај а на нив и дадоа 2,5 не е можно.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Пу да ти ебам судиите скапани, од кај видовте 2 ипол секунди не ми е јасно.
Сепак одлично, пола од тука нели се плашеа од дебакл. Покажаа дека можат да се носат со сите! БРАВО!

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
немавме среќа, изигравме со срце.
Горд сум на оваа екипа!

Kajgana Shop

На врв Bottom