Македонија - Полска [23.01.2012 - 16:15 ч.]

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Полска да тепа со швабите
Шведска со Данска
Ние со Србите
мислам дека вака беше
Да ги тепаме швеѓаниве, утре све е могуче, на братска основа :love:.
Боље Македонија у полуфинале, бар ќе бидат пуни трибини :cool:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.955
Поени од реакции
7.074
Da ama Polska najmnogu 3 razlika da tepa, vo sprotivno so 4 i povekje POlska e vtora
Не бе брат, ја напрајв јас комбинацијата види неколку страни поназад. Во мини табелата ќе одлучуваат поените, а не гол-разликата. А досега ми се чини швеѓаниве не се педери како шо ги мислевме, сериозно играат, изгледа и тие напраја математики дека со 6 бода можат до полуфинале :pos: па сега се обидуваат да спасат шо може да се спаси.

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
абе то не е битно!!! битно е сега србија да тепа, па на другарска основа да ни ја олесни работата в среда

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.351
Поени од реакции
5.413
Победа си е победа....
За малку фалеше мечот повторно да влези во егал, како оној со Данска...
Ќе имаше пак трилер завршница, ама нашите малце се свестија, не брзаја, мирно нека си течи времето и си дојде победата.
И повторно првото полувреме го изигравме шампионски како и предходните, второто паѓаме....
Добро беше тоа што публиката застана само на една трибина, да заличи на црвено таа трибина, а не да биди раштркана низ цела сала...
Шундо која легенда :pos: На тајм аут на Жути му вика сега ти ќе одиш во напад, Филип ти одмори и толку беше се :pos: А па Кире на Столе му вика не брзај немој да бидеш лаком :pos: МАГАРЕТО МУ РЕКЛО НА ЗАЈАКОТ ИМАШ ГОЛЕМИ УШИДенес и Кире беше добар !!! И за во игра и на пеналите имаше 100% реализација..
БОРКО АЛЕЛУЈА :cuc: Секоја чест мајсторе !!! :cuc: 20 одбрани имаше, колку само зицери спаси, играч на натпреварот дефинитивно !!!
Ама се гледа дека е изгорен за гол да дај, само брза напред и пак 2 ги еба денес, ама спаси многу така да немам замерка, треба Кире да му дај на Борко да изведи пенал за да дај гол да му помини меракот :D
СЕГА ХЕНДИКЕП ЌЕ НИ БИДАТ ПОВРЕДИТЕ НА ЖУТИ И ЈОНОСКИ :facepalm: :mad: 2 клучни играчи, не е можно :eek:

За 1/2 финале пак имаме некој си минимални шанси, според мене невозможни, ама ајде дури има шанси да се надеваме сепак сме навивачи...
Ќе треба да зависат многу и другите натпревари нема да биди од значење само Македонија-Србија. Ќе треба и Полска да ја тепа Германија со 1 гол и Шведска да ја тепа Данска ( и нормално ние Србија) и така ќе видиме 2 место и одиме 1/2 финале...

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Што да се каже за деншниов натпревар немам зборови комнтарите се сувишни само дно гплемо браво за оваа ѓенерација на ракометари што не напрвија горди што смо македонци

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
абе то не е битно!!! битно е сега србија да тепа, па на другарска основа да ни ја олесни работата в среда
Полошо е да тепа,тогаш Шведска милион посто им пушта на Данска

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Значи у среда играме секако последни, ќе знаат и играчите дали играт за полуфинале или чисто колку да се одигра, ако е И ќе биде она првото, србите ќе го јадат.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Дечки Србија со оваа игра денес нема шанси да изгуби.

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Сигурни сте дека гол разликата решава при ист број на бодови? Пошто ја барав по интернет и на предходното европско имало случај кога Русија и Црна Гора имале ист број на бодови, но Русите отишле у полуфинале затоа што биле подобри во меѓусебниот дуел иако имаат полоша гол разлика.
Така да, ако е ваков случајот победа на Србија вечерва би значело дека ќе е невозможно да се пласираме во полуфинале.

Kajgana Shop

На врв Bottom