Македонија - Полска [23.01.2012 - 16:15 ч.]

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Денес е барем лесно човек да исценира провокација. Две будали може да се преставуваат како срби или македонци и да пишуваат што сакаат. Тоа во реалниот живот нема никакво значење.
Јас не викам дека сите Срби пишуваат против Македонија, зборам за националистите

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.646
Поени од реакции
11.748
Темава отиде во погрешен правец. Затворајте ја и оваа. Нема потреба 1000 теми да се отворени. Да се фокусираме на србите

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.275
Поени од реакции
8.412
Темава отиде во погрешен правец. Затворајте ја и оваа. Нема потреба 1000 теми да се отворени. Да се фокусираме на србите
Затворете ја и оваа. Се изгубив во темите еј
ЗАТВОРАЈ ТЕМА!
+
Олабави бе

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.161
Поени од реакции
18.202
Инаку гледам дека никој не го споменува, па јас да си го спомнам, ВЕЛЕ МАРКОСКИ. Каков човек, каков столб. Дечково ме воодушевува со играта. И пак ќе кажам, да седи некој со повеќе акал на кормило, да му даде плус некој совет, нема да има таков одбранбен играч на првенствово. Башка си даде гол денес. Але, але :pipi:
--- надополнето: 23 јануари 2012 во 20:31 ---

Кои кавги бре младичу. :facepalm:
Мислам дека денеска скоро сите дадоа по некој гол и баш ме израсположи уште толку тој податок.Не знам официјална статистика ама знам дека двајцата Лазарови , Алушевски, Темелков, Маркоски, Димовски, Наум Мојсоски ги почастија барем по еднаш.И поголемиот дел со висок процент реализација.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Мислам дека денеска скоро сите дадоа по некој гол и баш ме израсположи уште толку тој податок.Не знам официјална статистика ама знам дека двајцата Лазарови , Алушевски, Темелков, Маркоски, Димовски, Наум Мојсоски ги почастија барем по еднаш.И поголемиот дел со висок процент реализација.
Да се надоврзам на ова што кажуваш. Пред еден час гледав преглед на Еуроспорт на денешниот ракометен ден и во топ три голови на денот, дури два се наши. Едниот на Наумче , другиот на Влатче Темелков.:cuc:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Овој одлепил излеа од возбуда....

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Вчера нашите одиграа маестрално, после онаков пораз кој беше психолошки доун успејаа да се вратат и да извојуваат победа... Можеби Полска не е тоа што беше и во недостаток на Лијевски и Шмал, сепак нашите беа далеку посупериорни и докажаа дека не беа случајни оние шанси за победа против Данска и Германија... Почнавме фуриозно нешто слично како на дуелот со Данска, со тоа што го загубивме Јоноски во одбрана меѓутоа за среќа Бранче и Митков одлично пополнија... Пољаците се изгубија Биелецки беше целосно отсечен, нивниот пивот ја предводеше играта... За нашите шампиони само пофални зборови, се носат со големи екипи и извојуваат победи!!! И покрај 9те гола на Кире кој повторно осамна на врвот сите се заслужни за оваа победа.. Фантастични одбрани на Борко!!!

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Нека ми простат френетичните Вмровци ( инаку не сум партиски обоен) али само на мене ли вчера господинот "Разумен компромис" ми беше смешен.Колку извештачено до немај каде.

Kajgana Shop

На врв Bottom