Kaiser
Hidden Fortress
- Член од
- 6 мај 2011
- Мислења
- 3.202
- Поени од реакции
- 2.443
Занемаруваш две работи кои не ги спомна а кои се КЛУЧНИ за победа или пораз, кондиција и добар тренер. Го немаме ни едното ни другото и затоа на три утакмици, со Шведска, со Германија и со Данска ни се лизнаа победите од раце.Мислев дека кошаркарите малку од малку ментално не подготвија за спорт. Јас очигледно сум била голема грешка. Па толку бедни луѓе од навивачи не знам дали некаде ќе најдам од нашиве. Кире не чинел. Кире денес растури. Е сега Кире е закон. Е сега сите играчи колективно врска немале ( да не користам исти погрдни зборови ко што прочитав), ама Кире чинел. Решете се мајке му. Или бидете со нив или ич не ги гледајте. Добро бе сериозно мисли некој дека на секој натпревар треба да се победи? Спорт е ова, победуваш, губиш, ќе играш инфаркт натпревари тоа е тоа. Тој што нема нерви ич нека не гледа. Го потекоа со тие шест гола. Па денес Швеѓаните водеа 11 човече. Светска ракометна сила си дозволи во едно полувреме да и одиграат реми на тоа водство.
Искрено ми се слоши од сите глупости што ги прочитав на Фејсбуков. Работава сум гледал две утакмици во животот, па можам лекции да им држам. Баш се прашувам што би се случило ако ја победат Србија? Најдобри ќе бидат нели?
Одиме понатаму момци. Направете шоу со Полска. И онака не ви требаат навивачи ала куда дува ветар.
Срамота е да идеш на европско првенство со толку квалитетни играчи кои не се кондиционо спремни да издржат во силно темпо 60 мин. Не се криви играчите, кога немаш кондиција ти паѓа концентрацијата и грешиш.
Некој од РФМ треба да заврти телефон во КФМ и да рече: Што (не) направивме!