Македонија - Данска [21.01.2012 - 18:15 ч.]

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 јули 2010
Мислења
111
Поени од реакции
23
Не се сомнителни, НЕ ПОСТОЕШЕ ТАКВО НЕШТО!
(Сега ќе се јават некакви си експерти и ќе речат исто како за непризнатиот гол на Лазаров дека немало гол :tapp:)

АМА...Ако си ја задржевме предноста од полувреме, немаше да се бркаме по терен на крајот.Не смееше да дозволиме да ни ја стопат предноста, а ретардот ни еден тајм-аут не викна.Тој е единствената слаба точка ако бараме кривец.И најголем кривец шо Хансен не доби фластер со време, по цена и на кршење на раце и нозе!

И уште нешто, гледам по Фб и на др. места на нет јадат бурек уште за Кире.
Уште не ви е доволно?
Уште не ви ги затна гнасните усти?

Сфаќам дека сите сме разочарани, ама немој сега да почните со *тие* муабети...

Дефинитивно тренерот ни е слаба точка во целиот тим. Со такви поединци какви што ги имаме сега треба да си ептен Шундовски за да не постигнеш резултати. Искуство од една страна Кире, Алушевски, Димовски и огромен млад потенцијал Мојсовски, Стоилковски, Миркуловски, Манасков ... Алооо зашто не ја искористивме оваа репрезентација најјака до сега.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Уствари, ИГОРЧЕ Е КРИВ, ебати баксузот кај се јави па ти бе, нели беше у Србија... :pos:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
И што ако тепаат со Србија?Ништо.Само некое место погоре.Зошто да не бевме во полуфинале или пак да бидеме 5-то место?
До кога ќе се задоволуваме со минимални порази и со тоа дека ја оставиле душата на терен?
Е баш дека ја оставаат душата,заслужуваат и многу повеќе.Греота е оваа генерација да не направи некој историски успех.
Ама кога имаш дрво од селектор на клупа,епилогот е повеќе него јасен.
Памти ми го зборот за Србија. Ако успееме да го добиеме тој натпревар има богови да ги направат. Мојот пост се однесува на сите оние навивачи кои гледаат спорт парцијално, само во вакви моменти, убедени дека мора секогаш да се победи.;)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Леле каков ракомет играат нашите!!!Ме оставија без зборови и ако продолжат може да дојде до нова сензација!!Кире е прав капитен,кога ти треба најмногу еве го(ова до тие што мрсеа многу..).Утакмицава не ја изгубија ракометарите,ја изгуби слепецот кој ни е ‘‘селектор‘‘.Ваква победа да ти лизне од раце стварно треба дебил и да имаш проблем во мозокот!!!

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Утре швеѓаните нека дојдат кај шундовски на часови, да им објасни како од сигурна победа на крај се добива пораз, а не ко они шо направија со полска...

Многу добра игра во прво полувреме, катастрофална/многу лоша игра во второ полувреме. Незнам како успеавме да ја прокоцкаме шансата да ја добиеме утакмицава и тоа со висока разлика. Од +6 да дојдеме до +3 на полувреме за у 46 минута да паднеме на -3. Нешто тука не е како што треба. Ајде и тоа да го оставиме на страна ама како успеавме да им дозволиме на данците во последните 2 секунди да организираат контра и да дадат гол...Незнам кој е повеќе крив ракометарите (како целина, не издвојувам ниту еден поединец) или шундовски, од причина што и ракометарите и шундовски имаа големи грешки. Како и да е, ова е .

P

Princ

Гостин
Јас нема да зборувам за целиот натпревар бидејќи имаше грешки од двете страни. Де ние бевме во предност 6 гола, де Данците 4. Тие грешеа, и ние грешевме. Сето тоа океј.
Ама последните 80 секунди (минута и 20 секунди) беа КАТАСТРОФАЛНО изиграни. Прво ја држат топката 70 секунди, нешто тактики прават, што е океј, нерешен беше резултатот. Ама 10 секунди пред крајот да заебат напад + да се јаде гол е катастрофа!
Нема врска натрпеваров со среќа. Заебаа работа ракометарите. Лошо одиграа.

P

PewDiePie

Гостин
Борко крв да сереш,од гол на гол со жена ти да си додавам и шутирам.

Шундовски,ооооо СТОКО ЕДНА ! Па цела нација те слуша колку си неписмен бе,ЦРКНИ !

Неможам,ќе ми прсне срцево,како можеа бе,како смееа ?

Леле :facepalm:

Ќе паднеме психички сега,тоа е.

Толку е максимумот наш,втора рудна и ај дома. И на Марс да се игра,и пред 2 милиони,и Грујо и Бранко фатени за рака за нив да навиваат,пак исто ќе биде.

Тоа е,толку е.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Која е Данска? Европски шампион на кој му треба и последната секунда да победи еден "аутсајдер" како Македонија! Браво! ГОРДИ СМЕ НА НАШАТА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА!

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Sega nekoi mrcat srekjata ne bila na nasa strana abe ajde ne me zezaj pravis vodstvo od 6 i si go drvis K**** ccc krajno nesvatlivo abe se ide jako do kraj so demek nemozat oni da izigraat jako 60 min pa za koj K** se u reprezentacija ako ne se spremni ke zemes drug pospremen. Sami sme si krivi za porazot !!!

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.812
Поени од реакции
30.696
Борко кога шутираше од гол на гол му реков на татко ми дека ќе изгубиме поради оваа не сериозност. Зошто бе Борко зошто.

В

Вори

Гостин
Памти ми го зборот за Србија. Ако успееме да го добиеме тој натпревар има богови да ги направат. Мојот пост се однесува на сите оние навивачи кои гледаат спорт парцијално, само во вакви моменти, убедени дека мора секогаш да се победи.;)
Не е битно веќе,што и да направиме мене не ми е битно.Ако победиме,добро е.Ако изгубиме,пак е добро.
Денеска беше битно да победиме,не го направивме тоа.Од плус шест на крај загубивме.
Немавме среќа,сами се победивме.Одбраната никаква,голманите просечни.Кире на ниво,за жал без поголема поддршка.
За мене се херои момците во секој случај.Зошто знам дека играат со срце.Ама друго е што имаат психички проблеми некогаш,друго е кога балканското преовладува.

Водиме шест разлика,а Борко се дрзнува да шутира од в гол.Па уште се курчиме.Е таа акција да дадевме гол,сега немаше да бидеме поразени.Just sayin.

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
кратко и јасно-поразот е од шундо и од неговото незнаење!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom