ГОНИ СЕ БРЕ КУРТОН ЕДЕН ПРЕКУ ВЕЌЕ И ОД ТЕБЕНЕПИСМЕН ЕДЕН, ПРЕНОСОТ Е ЛОШ НЕ Е ДО СИТЕЛ! ГЛЕДАЈ НА КОЈ САКАШ СТРИМ, КОГА НА СИТЕЛ СЕ ЗАКОЧУВА СЛИКАТА НА СТРИМОВИТЕ ИМА РЕКЛАМИ ЗА ЕВРОПСКОТО ПРВЕНСТВО.
Незнам кој е глуп......како не сваќате дека е до преносот, преносот е лош СЕКАДЕ. Ете и хрватите се жалат на нивни форум.Нека идат у курац сител ебате телевизијата глупа!!
Се опуштија нашиве
--- надополнето: 21 јануари 2012 во 18:55 ---
Нека идат у курац сител ебате телевизијата глупа!!
Се опуштија нашиве![]()
Копирај линк, ТЕ МОЛАМ !Добив една таква желба да му ја залепам на Борко.Увек вака се ака од земја. А фино имавме шест гола, ќе можеа да спијат на клупа мирно.
Ја гледам на еден дански стрим иначе и топ е снимката не сече. Баталете ја Сител, барајте си пренос на време.
Копирај линк, ТЕ МОЛАМ !Добив една таква желба да му ја залепам на Борко.Увек вака се ака од земја. А фино имавме шест гола, ќе можеа да спијат на клупа мирно.
Ја гледам на еден дански стрим иначе и топ е снимката не сече. Баталете ја Сител, барајте си пренос на време.
јас гледам на стрим и не ми кочи, не ги правдајНЕПИСМЕН ЕДЕН, ПРЕНОСОТ Е ЛОШ НЕ Е ДО СИТЕЛ! ГЛЕДАЈ НА КОЈ САКАШ СТРИМ, КОГА НА СИТЕЛ СЕ ЗАКОЧУВА СЛИКАТА НА СТРИМОВИТЕ ИМА РЕКЛАМИ ЗА ЕВРОПСКОТО ПРВЕНСТВО.
Е ајде де, одма почнаа со вреѓање, сигурно и данциве ќе се свестат во еден момент и нема да остават да ги трупаме, не е ова маалски ракомет, еуро е. Супер си е резултатов само да бидеме сконцентрирани.Ај не јадете стап, 6, 3, 1... Три разлика, ама најјакото е што нападот функционира страшно, вака ако продолжиме ги газиме 100%.
Е сеа Сител и србиве да ја средат работава со стримингот, мамицата бе !