ГОНИ СЕ БРЕ КУРТОН ЕДЕН ПРЕКУ ВЕЌЕ И ОД ТЕБЕНЕПИСМЕН ЕДЕН, ПРЕНОСОТ Е ЛОШ НЕ Е ДО СИТЕЛ! ГЛЕДАЈ НА КОЈ САКАШ СТРИМ, КОГА НА СИТЕЛ СЕ ЗАКОЧУВА СЛИКАТА НА СТРИМОВИТЕ ИМА РЕКЛАМИ ЗА ЕВРОПСКОТО ПРВЕНСТВО.
Незнам кој е глуп......како не сваќате дека е до преносот, преносот е лош СЕКАДЕ. Ете и хрватите се жалат на нивни форум.Нека идат у курац сител ебате телевизијата глупа!!
Се опуштија нашиве
--- надополнето: 21 јануари 2012 во 18:55 ---
Нека идат у курац сител ебате телевизијата глупа!!
Се опуштија нашиве
Копирај линк, ТЕ МОЛАМ !Добив една таква желба да му ја залепам на Борко. Увек вака се ака од земја. А фино имавме шест гола, ќе можеа да спијат на клупа мирно.
Ја гледам на еден дански стрим иначе и топ е снимката не сече. Баталете ја Сител, барајте си пренос на време.
Копирај линк, ТЕ МОЛАМ !Добив една таква желба да му ја залепам на Борко. Увек вака се ака од земја. А фино имавме шест гола, ќе можеа да спијат на клупа мирно.
Ја гледам на еден дански стрим иначе и топ е снимката не сече. Баталете ја Сител, барајте си пренос на време.
јас гледам на стрим и не ми кочи, не ги правдајНЕПИСМЕН ЕДЕН, ПРЕНОСОТ Е ЛОШ НЕ Е ДО СИТЕЛ! ГЛЕДАЈ НА КОЈ САКАШ СТРИМ, КОГА НА СИТЕЛ СЕ ЗАКОЧУВА СЛИКАТА НА СТРИМОВИТЕ ИМА РЕКЛАМИ ЗА ЕВРОПСКОТО ПРВЕНСТВО.
Е ајде де, одма почнаа со вреѓање, сигурно и данциве ќе се свестат во еден момент и нема да остават да ги трупаме, не е ова маалски ракомет, еуро е. Супер си е резултатов само да бидеме сконцентрирани.Ај не јадете стап, 6, 3, 1... Три разлика, ама најјакото е што нападот функционира страшно, вака ако продолжиме ги газиме 100%.
Е сеа Сител и србиве да ја средат работава со стримингот, мамицата бе !