Македонија - Грција, 3. септември, ЦАРЕВИТЕ ПОБЕДИЈА!!!! (72:58)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Абе тие ќе увидат како стојат работите и на време нема да се форсираат и ќе одмараат...ама стартот мора,секогаш има шанси а зошто да одиме со два кога може со четири,однапред даваме утакмици и сакаме големи успеси,ваљда нема пак да се задоволиме со 9-то место.А и на Грциве како пичка им попуштиш џабе.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.134
Поени од реакции
23.636
искрено многу ми е гајле за понатамошниот тек на натпреварите, ама утре сакам да не ЗАПАМТАТ. не е тоа обична утакмица па ке правиме математики и ке филозофираме. мора да се тепа и точка.
абе ГРЦИЈА Е ТОА НЕ Е БАНГЛАДЕШ. се или ништо , да не памтат пак ке речам.
п.с случајно се погодив за светското во германија и го следев натпреварот англија германија на улица. какво тоа беше доживување, посебно каква еуфорија настана за тој голот посебниот кој им го памтеа толку време на англичаните( кој прати знае). сега прашањето е зошто да бидеме ние помалце од германците а имаме толку за памтење!!!!!!!!!

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.843
Поени од реакции
40.416
Мора одпочеток да се форсира игра по кош, за да можат нивните високи центри да ги напунат со лични. До крај на прва, почеток на втора четвртина да имаат по 2 лични минимум, тие Куфус, Бурусис, Фотсис, за после да се пазат.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Немам гледано ни една утакмица на грците и ме интересира дали игра скорцијанитис?

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Немам гледано ни една утакмица на грците и ме интересира дали игра скорцијанитис?
Не игра Скорцијанитис,се одкажа од репрезентацијата поради тоа што не му даваа да го напушти тренинг кампот на тимот(во период кога имаше приватни проблеми.мислам дека и мајка му почина).

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Нема таков.

За разлика од претходниот пат има многу различни играчи, ама сепак се подобри од нас. Сепак очекувам дека нашите нема да се предадат толку лесно.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
ТЕПАМЕ !

ќе плескаме грчки педерски газови :D

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Само храбро, ко минатата, без многу респект, имаат добра петорка со плус Куфос на клупа, овие младиве многу неискусни се, многу грешеа претходните 2 утакмици.Срце на терен, па што биде, нека биде

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
искрено многу ми е гајле за понатамошниот тек на натпреварите, ама утре сакам да не ЗАПАМТАТ. не е тоа обична утакмица па ке правиме математики и ке филозофираме. мора да се тепа и точка.
абе ГРЦИЈА Е ТОА НЕ Е БАНГЛАДЕШ. се или ништо , да не памтат пак ке речам.
п.с случајно се погодив за светското во германија и го следев натпреварот англија германија на улица. какво тоа беше доживување, посебно каква еуфорија настана за тој голот посебниот кој им го памтеа толку време на англичаните( кој прати знае). сега прашањето е зошто да бидеме ние помалце од германците а имаме толку за памтење!!!!!!!!!
Не сме ние во кошарка тоа што Германија е во фудбал. 80% Грција, 20% Македонија, да кажеме. Сепак, топката е округла.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Еве од мене една статистичка споредба.

Па зарем по ова што го гледате вреди да ги отпишеме нашите? :vozbud:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Мора вечер да донесат една голема победа, МОРА! Само не сакам да знам колку им е тешко, под колкав притисок се. Нека ги тепаат грциштава, ко народни херои ќе ги пречекаме!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Шутот за два ќе одлучува,они не шутираат многу тројки гледате и каков мизерен просек имаат помизерен и од нас,е сега ние неможеме просекот за 2 поени да го стигнеме но барем да го подобриме и евентуално да надополниме со тројки.Во другото сме тука негде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom