Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.916
хахахахахахахахахахахахахахахахахаха
Abe decki povtorno vie i nie. Kompleksot ocigledno ti go imas, a jas ne gledam pricina da ne navivam i da ne veruvam vo MOJATA reprezentacija. Aleksandar ocigledno "VIE" slaba tocka no mene mi e motiv vo zivotot deka nikogas ne treba da se predadam, taka da jas kazav ke veruvam vo mojata reprezentacija do posledniot svirez. A ti ako si tolku golem pacifist bi te molel da skoknes do nekoj Grcki forum pa da vidis sto pisuvat tie za "NAS" (ne za tebe). Daj razbude se, ne zivees na Skandinavskiot tuku na Balkanskiot poluostrov. Makedoncite nikomu nikogas ne napravile loso i sekogas sme prvi koga se raboti za fer i korektnost, no istovremeno nemozam da gledam kako me gazat , vregat i omalovazuvat a jas da izigruvam Shveganec.Менталитет Аграр!
Браво, успеавте да ја уништите темава со ваши комплекси. Алал нека ви е.
Еден прееска ја споредува утакмицава ко битка на Александар. Браво.
Дотолку сте ослепени од секојдневниот политичко-пропагандски измет што ви се сервира на тацна секој ден што не можете од носот подалеку да гледате и да уживате во спортот, којшто сигурно не е наменет за лечење на нечиви комплекси.
Ако сте толкави херои, земете пиштол и освојувајте го Солун, нели, Солун е ваш!
Или идете по ‘око за око, заб за заб‘ менталитетот и малтретирајте грчки туристи.
Ама не го правите тоа. Затоа што немате храброст, комплекси исфрлате само на форум.
Се извинувам за оф-топикот.
Не реков да не се бориме, постот беше наменет за одредени членови кои признаа дека победа против Грција им е поважна од пласман понатаму, дека единствена цел на Европсково е да ги победиме Грците, а не да се избориме за што повисок пласман, дека попрво би избрале да испаднеме од група во замена за победа против Грците.Abe decki povtorno vie i nie. Kompleksot ocigledno ti go imas, a jas ne gledam pricina da ne navivam i da ne veruvam vo MOJATA reprezentacija. Aleksandar ocigledno "VIE" slaba tocka no mene mi e motiv vo zivotot deka nikogas ne treba da se predadam, taka da jas kazav ke veruvam vo mojata reprezentacija do posledniot svirez. A ti ako si tolku golem pacifist bi te molel da skoknes do nekoj Grcki forum pa da vidis sto pisuvat tie za "NAS" (ne za tebe). Daj razbude se, ne zivees na Skandinavskiot tuku na Balkanskiot poluostrov. Makedoncite nikomu nikogas ne napravile loso i sekogas sme prvi koga se raboti za fer i korektnost, no istovremeno nemozam da gledam kako me gazat , vregat i omalovazuvat a jas da izigruvam Shveganec.
No aj Gejovite so niv ke rascistime tuku so ke pravime so "VAS" koi skokate od tema na tema sekoj vtor zbor vi e "NIE" i "VIE" a na kraj se bunite deka "NIE" go delime narodot.
Bedno...pobedno zdravje...
P.S. Se izvinuvam za latinicata
Што не кажаа однапред, да се опаревме и ние.Ако не приметивте првите 2 кола само ние ги заебавме кладилниците... Нерешено со Ц.Гора 30 коефициент, победа над Хрватска 4,20 коефициент... ЗАШТО И СЕГА НЕ ГО НАРПАВИМЕ ИСТОТО ??? И да,И ЈАС би мењал пласман понатаму, само за да ја тепаме ГЕЈција ...
Toa e ok i go delam mislenjeto deka treba da se misli i na ostanatite dve utakmici, no Gejovite gi imat istite problemi. Dali se pojaki od nas toa ke se vidi prvite tri cetvrtini ako do togas napravat golema razlika togas nema potreba da se "gine" na terenot, no odnapred predavanje toa ne, isto taka nema ni biranje na zborovi koga se raboti za Gejovite, ako sakas da znaes zosto ti rekov vlezi vo nekoj nivni forum togas nasite komentari ovdeka ke ti bidat duri i preblagi. No ona sto mene me pogodi najmnogu vo tvojot post e onaa so "NIE" i "VIE", daj luge izlezete od toj politicki serviran kosmar i prestanete veke so vakvata retorika.Не реков да не се бориме, постот беше наменет за одредени членови кои признаа дека победа против Грција им е поважна од пласман понатаму, дека единствена цел на Европсково е да ги победиме Грците, а не да се избориме за што повисок пласман, дека попрво би избрале да испаднеме од група во замена за победа против Грците.
Е, тоа пријателе, е менталниот склоп на одредени членови тука.
Овие состави што ги имаат на Европското јас мислам дека Хрватска е поквалитетна !Најдобар совет не се надевајте на ништо вечер, така нема да се разочарате. Имаат доста промени во составот но треба да влеземе со максимални сили со огромна мотивација и поддршка од публиката. Нека не не залажува толку победата против Хрватска. Грција и Хрватска се работи за класи во разликата...
Е вакво размислување е за респект !Пријателе голема репрезентација калкулира со НАЈСЛАБИОТ противник у групата, не со најсилниот.
Како барате голем пласман така !? После у 2ра фаза каде што сите се посилни, шо !? Ќе „калкулираме“ против сите !?
Натрпреваров со Грчка треба да биде тест, за тоа колку сме јаки, и колку висок пласман можеме да направиме. Исто како што беше тест натпреварот против Хрватска.
Викаш, цитирам : MORA DA SE DOBIJAT FINSKA I BOSNA. Toa e najbitnoto na ova EP. Пријателе, ако е тоа најбитното, значи ние се задоволуваме со победи врз аутсајдер и репрезентација која заради нас отпадна од првичните квалификации...
МОРА да се проба да се одигра силно и со фаворитот во нашата група, откажување од старт НИКАКО. А потоа реков, ако на полувреме е голем дефицитот, слободно нека ги одмара главните играчи.
Спортски е да се бориш, ама утре нема да знаат кај им е главата денеска ако се борат...реално немаме ние сила, а и долга клупа, па да се бориме со сите репрезентации, составот ни е со 6-7 играчи, и тие едни истите ротираат..другите дремат на клупа.Па добро бе луѓе спортски е да се бориш или не?
Што глумите лудило