Мака ми е!

С

Сатори

Гостин
Јебига, мака ми е што излезе вака, ама го сакам...извини!
 

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
Мака ми е што се лутиш за глупости,што морам да ти одам нон-стоп по ќеф,јбг посилно е од мене.Ми се пикна по кожа и што да правам...Те третирам како да си дел од кралската фамилија,колку и да не си свесна,или не сакаш да признаеш.Секогаш има некој пропуст,па потоа следува ново незадоволство;можеби за тебе не е ништо,ама за мене е премногу.Со секоја нова ситуација која не е проследена барем со една насмевка,мене срцето ми се кине на милион парчиња;Знаеш дека само ти можеш да го составиш,а не сакаш да признаеш...
Што треба да направам за да се вратат оние времиња,кога беше покрај мене затоа што сакаше,а не од обврска(барем мене таков впечаток ми оставаш).Зар морам секој твој збор да го влечам со клешти??!!!Премногу е!!Само ти ми остана,а сега и ти полека ме напушташ..
Знам дека неможам да те спречам,но дозволи ми барем да уживам во моментите поминати со тебе,знам дека ти е тешко да го направиш тоа,но помисли барем еднаш на мене,усреќи ме барем еднаш...
 

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
21
мака ми е од се...мака ми е од тебе...те чекав толку време и сега? сега ништо? туку така ке ја слушаш како ти зборува и треси за мене? верувај и што дас ти речам!
мака ми е мајками-ја нема да ми пиши сто години...пратив илЈАДА мејлови на ниеден ми нема вратено....
мака ми е од тепачките со братми(еден ден че се осакатиме-како шо вели бабами)
просто мака ми е....
 

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Мака ми е затоа што лоши работи им се случуваат на моите блиски,а јас сум немоќна на помогнам.
 

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Мака ми е од купот емо пубертетлии и нивните "големи" маки.
Мака ми е од површни цури за кои интелектуален врв претставува муабетот околу тоа како ги погледнало некое мушко или како да го задржат дечкото.
Мака ми е од сите оние кои изигруваат невини жртви на животот и кои уживаат у самосожалување.Или помрднете се и сменете нешто,или самоубијте се.Али не наметнувајте вина за вашата неспособност на некој друг.
Мака ми е таканаречените интелектуалци и ерудити кои се уствари интелектуално празни и медиокритетни его-манијаци.
Мака ми е од неписмените кретени кои глобалното затоплување го сфаќаат ко состојба на вечна,крајно пријатна пролет.
Мака ми е од квази поети и остали креативци, кои се ништо друго освен мрзливи и неталентирани хронични алкохоличари.
Мака ми е од фанатицини и останатите психопати,кои своето лудило го етикетираат ко патриотизам или религиозност.
Мака ми е од посесивни и напорни индивидуи кои мислат дека имаат право да ти се закачат на врат и да не те пуштат да дишеш.
Мака ми е што сум инертна и најмногу ми е мака што дозволувам другите да прават да се осеќам мачно.
 

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Мака ми е од апсурдноста на темава. Толку многу луѓе, толку многу жалби, после сите стануваат од столчето и работат на нечија туѓа мака. And so it goes...
 
Член од
14 февруари 2007
Мислења
108
Поени од реакции
13
мака ми е оти вчера паднав на испит.стварно професориве на уким се удав.сега цела недела ќе бидам даун...не дека ќе им се жалам на другите и ќе кукам, пошто не е мој стил, ама криво ми е:toe: смачено ми е од материјалисти и ненаситни за пари луѓе, луѓе кои не знааат да го ценат духовното.а таквите се многу..
за жал. мака ми е од другари и другарки кои се откажале од мене, кои ме изневериле. ме разочаруваат многу луѓе што ги знам,ама....сепак животот е прекрасен, а јас сум непоправлив оптимист, за среќа, и не се откажувам, ќе живеам со полна пареа. а и да ви кажам тинејџери не дозволувајте никој и ништо да ве изнервира и налути, зашто вие вредите повеќе од сите.поздрав
 
Член од
3 март 2006
Мислења
231
Поени од реакции
2
Мака ми е шо треба да окапам на работа до 8 сабајле а телевизорот у канцеларија ми се расипа, ти е*** третата смена. Мораше ли баш ноќта кога играат барса и реал ГОМНО ОД ТЕЛЕВИЗОР.
 
Член од
23 февруари 2007
Мислења
201
Поени од реакции
0
Мака ми е да легнам а сакам да спијам, мака ми е да одам нашколо, мака ми е да учам да пишам да одам продавница....и ондак то
 
Член од
28 јануари 2007
Мислења
28
Поени од реакции
0
Maka mi e od toa bez ogled kolku se trudam za nesto,nikoj ne go ceni toa,a jas uporno se trudam...I maka mi e sto koga ke si pomislam deka nesto loso mi se slucilo,sekogas me ceka nekoe iznenaduvanje uste poloso za da mi dokazi deka ne sum vo pravo i deka sekogas ima od losoto uste poloso.
 

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.419
Поени од реакции
7.771
maka mi e....
vchera se nalokaf ko covek u kafana....
denes mi pukna glaata... site apirini sum gi iskrkal....
nazdravje neka mi e
 

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
Мака ми е од луѓе што не мислат...
И од обврски и притисоци.
 

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Мака ми е од самата себе што неможам уште како што треба малце да се средам.Мака ми е што ќе тргнам и ќе се подобрам малце, али после пак се враќам на тоа старото.Мака ми е што иако сум свесна за многу работи што ги правам и што сум ги згрешила и сум била повредена пак ги правам со надеж дека нешто може сега ќе се смени..Мака ми е кога се гледам и кога паѓам во депресии за глупости...Мака ми е што почнав многу да повредувам и што кажувам некои работи без да ги мислам...Во моментов мака ми е за се!!
 

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Мака ми е...
Од сиве околу мене (не вие од Кајгана се разбира :))
И од Школово и Овие КОМШИИВЕ околу нас (БГ, ГЦ, СР, АЛ):):)
 

Kajgana Shop

На врв Bottom