Не глумам нешто многу паметен и не се обидувам да солам памет...јбг и ја сум само дете, тек сеа 21 ќе пунам. Животот ми бил далеку од лесен од една проста причина која и всушност ми помогнува да ги пребродам сите срања(пардон) а тоа е ПОДОБАР СУМ ДАЛЕКУ ОД СИТЕ ДРУГИ. Кој сака слободно нека ме нарече егоист, ама јас си знам. Цел живот трпам фекалии и малограѓанштина од луѓето кои ги среќавам, некои дури и се дрснуваат да се наречат мои пријатели, меѓутоа имав среќа доста рано да сватам зошто е тоа така. Ситната човечка душа не трпи некој да е подобар, посреќен или поуспешен од нејзе, особено не во мишкоината на светот, Македонија. Погледнете околу себе и се што ќе видите е медиокритет, одвратно!!! Како никој да нема желба за да стори нешто со себе. Луѓето го мразат тоа што го работат или учат бидејќи тоа не го одбрале туку им било наложено, често бидејќки самите неможеле да се решат па морал друг наместо нив. И кога ќе се појави некој што е среќен, задоволен со себе, со љубов кон животот и тоа што го прави, тоа нив ги боли. Ти си им трн во око бидејќи тоа нивнооко мора да те гледа тебе како створуваш нешто од себе, нешто повеќе од фабрика за претварање на О2 во СО2. Ама тука ја прават најголемата грешка, таа нивна завидливост ми дава сила, ми дава до знење дека јас успевам во тоа што го правам и добивам уште поголем елан. За среќа после 20 години најдов пријатели на кои можам да се потпрам, до некаде, иако уште правам грешки. Во љубовниот живот сум катастрофа но навистина гајле ми е, отсекогаш сум бил позитивен за се па така да и за ова. Не мислам да се откажам од среќата и од себе само затоа што на некој друг тоа не му годи. Имам фамилија што ме поддржува и мозок кој не планирам да ми атрофира. Така да мили мои форумџии и повеќе од мили форумџики ГЛАВАТА ГОРЕ(не ова не е поитичка кампања) бидејќи животот го живеете за вас а не за другите. :je:
п.с. за на крај ве оставам со еден цитат
"do not concerne yourself with what idiots say, the universe tends to unfoald as it should...that and i have a pretty big penis so it keeps me content" црнчугата од Harold and Kumar go to white castle
поздрав од вашиот вечно позитивен колега форумџија:salut: