Мака ми е!

С

Сатори

Гостин
Мака ми е зошто една вечер ќе излезам со дечкото и цел Велес ќе ме оговара после....па и баба да ми се јави на телефон да ми вика дечко ти долга коса има?
Мака ми е....

Fluffy

Hellraiser
Член од
6 мај 2007
Мислења
1.373
Поени од реакции
16
Не ми е мака!Зошто да ми биде мака,кога животот е толку убав.Имам кров над глава,доволно за јадење и мирен сон.Кога мислите дека сте во најтешка мизерија,потрудете се само да помислите колку има понесреќни од вас.Беда,војна,глад...сеуште има по светот.Како ли се чувствуваат тие што се фатени среде такви несреќи?

R

Razorblade Kiss

Гостин
Мака ми е од стереотипи.Од тоа дека повеќе се верува на зборовите отколку на делата.Мака ми е што цела нација го чека мојот следен чекор,а се што сакам е да бидам сама.
Мразам кога велат дека знаат како ми е,а всушност не знаат.Мразам себични и посесивни луѓе кои за да постигнат нешто ме повредуваат и мене и мојата суета.Мразам што чувствувам,што изгубив доверба во сите,а и во себе.
Мака ми е на крај што знам дека ќе простам.

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Мака ми е што имам мајка која не ме заслужува. И мака ми е што не сфаќа дека ако продолжи така ќе ме изгуби засекогаш.

Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
maka mi e so site ocekuvaat od mene da uspeam vo nesto sto ne sakam, a ne znam kako da im kazam deka Ne sakam:(

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Мака ми е шо во петок навечер треба да ме боли газот од седење, пошо друштвото ојде на get along party, а не ме викнаја...

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
мака ми е што сите од мене очекуваат да напавам многу работи, а јас не можам ни половина од тоа

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
мака ми е шо баш мене мора да ми се дешаваат вакви работи да не знам главата кај ми е и да не знам шо да прам и како да постапам... па аман веќе преку таквото ми е дојдено :nervoza:

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Мака ми е што кога и да отвориш уста се нешто ме критикуваш, нешто не ти чини, нешто сум згрешила.Аман па ќерка сум ти!!!Неможеш ни еден пофален збор да кажеш, за тоа што го успеав и направив...До толку сум лоша и не заслужувам ниеден добар збор?!?!
Мака ми е кога ќе слушнам како на сите им ги кажуваш нашите проблеми дома.Што сакаш да постигнеш со тоа???Па зарем мислиш дека на другите ги интересира тоа нас што ни се дешава???
ЖЕНО ПРЕСТАНИ!!!!Од кожа ме вадиш!!На моменти неможам да те поднесам...Посакувам да сум негде далеку сама, да си ги средам мислите малце...Знам мајка си ми и несмеам такви работи да си помислувам, но ти правиш тоа да биде така.Ме губиш, верувај дека од ден на ден се повеќе ме губиш како ќерка. Ти го кажав тоа, а ти си продолжуваш...изгледа гајле ти е...

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Мака ми е поради фактот што сум опкружена со луѓе на кои „може” да им се верува.

едит: Мака ми е и за едни други луѓе, што се спремни долгогодишно и цврсто другарство да го урнат за најретардирана глупост, и на крај на мој грб да ја стават вината. Мило ми е што останаа бар едни трети луѓе, кои се малку, а на кои сепак можам да се потпрам и да им верувам...

И мака ми е што... Некои луѓе ме „прецениле” и очекуваат од мене повеќе отколку што можам да им дадам... Па не сум семоќна, ебате.:(

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Мака ми е дека никад нема да знае како ЈАС се чувствувам.

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
мака ми е што секогаш на крај јас излегувам виновна а ниту најмалку не сум.Сита сум од неговата горделивост и незнам уште што да ја наречам.Зошто секогаш јас „сум виновна” ај у п... м .... веке неможам повеке, што е тоа толку тешко да крене слушалка и да ми се јави.дали тоа што ми го напиша и тоа го мислеше ако е така јас му ставив до знаење дека е крај и нека останат работите така како што се оставам се во негови раце се предавам повеке неможам па колку и да сум силна

С

Сатори

Гостин
Мака ми е зошто морам да се кријам пред луѓето затоа што сум среќна и исполнета...мака ми е што морам да се враќам во осмо одделение...ама животот е суров...така да...батали, за ништо не ми е мака...

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
мака ми е дека ниту една вечер не сум си легнал среќен.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
807
Поени од реакции
7
Лелелелел мака ми е се очукав бев кај жабарон дупе пијан се сторив

Kajgana Shop

На врв Bottom