- Член од
- 11 јули 2011
- Мислења
- 1.726
- Поени од реакции
- 1.997
Еве и слики за тие што сакаат да видат :
Пешки е блиску каде и да си сместен, проблемот е што цел град е како на угорница. Гледајте смештајот да биде пониско, а со тоа и поблиску до плажата бидејќи многу е макотрпно да се качуваш по тие угорниците. Ние 20-годишњаци што бевме ни се смачи секој ден нагоре-надоле, камоли на постар како му е.мене ме интересира ккави се плажите и дали сместувањето е далеку од плажа?
Барам нешто за одмор за моите но некако немам идеја каде. Хрватска не сум била па немам идеја што да очекувам.
Инфо некое, дали е местото Ок за средовечни луѓе
Значи нив им треба убава и лесно достапна плажа ништо повеќе.
Ај пак?Еве и слики за тие што сакаат да видат :
Ај пак?
Брат ние бевме 4-ца голтари што преживуваа на ориз и макарони 7 дена. Пари за лежалки и чадори и 10 денари да беа ќе немавме, а за паркинг немаше потреба пошто со бус бевмеМоже некој да каже како се движат цените на плажа (лежалки, чадор ), евентуално паркинг.
@Francesco Totti
@RickyLFC9
Вие сте биле лани, најсвежи информации имате.
Паркинг мислам не се плаќаше на повеќето плажи, а за лежалки и чадор не памтам ни јас пошто сите плажи се од отворен тип, а имаш дрва и сенки па си ставаш пешкир Иначе имате апликација на плеј сторе пиште макарска и има една што ви ги дава сите плажи, тип на плажа за паркинг место, кафичи и слично...Може некој да каже како се движат цените на плажа (лежалки, чадор ), евентуално паркинг.
@Francesco Totti
@RickyLFC9
Фала на информациите, ја најдов апликацијата, видов дека има многу сенки и слободен простор на плажите.Паркинг мислам не се плаќаше на повеќето плажи, а за лежалки и чадор не памтам ни јас пошто сите плажи се од отворен тип, а имаш дрва и сенки па си ставаш пешкир Иначе имате апликација на плеј сторе пиште макарска и има една што ви ги дава сите плажи, тип на плажа за паркинг место, кафичи и слично...
Кој период сакаш да одиш?Може некој да каже како се движат цените на плажа (лежалки, чадор ), евентуално паркинг.
@Francesco Totti
@RickyLFC9
почеток на августКој период сакаш да одиш?
Јас крај на јули сакам и уште истражувам што би се рекло. Сакам Трогир, сакам Сплит, сакам Макарска, па се попалив на остров да одам ама кога видов колку е траект си напраив ријалити чек и така :Д хахахапочеток на август
И мене истото ме одврати од островите, сакав да возам по автопатот преку србија и околу цела хрватска, за да не акам по планините на Косово, Албанија и Ц.Гора, ама кога ги пресметав патарините во Хрватска се пишманивЈас крај на јули сакам и уште истражувам што би се рекло. Сакам Трогир, сакам Сплит, сакам Макарска, па се попалив на остров да одам ама кога видов колку е траект си напраив ријалити чек и така :Д хахаха