- Член од
- 16 февруари 2006
- Мислења
- 76
- Поени од реакции
- 5
хаха изгледа и кај мене била истата..Мене првиот дел од приказната ми е најчуден - зошто некој би примил дома жена што не ја знае? Второ, за некој да направи магија ВО темелите на куќата, треба да биде присутен додека се гради. И на мене ми е чудна прикаскава, не знам што да кажам.
беше пред некој година, зима беше и рано сабајле.тропа некоја на врата,макја ми излегува а надвор женичка у години као од Бугарија била па неспиела цела ноќ и гладна била па ако може малку да се стопли и да касне малку лепче.мајка ми и вика ајде влези и свари кафе, касна нешто и ај сеа пошто ме примивте ќе ти гледам на карти, а мајка ми не мене еве на ќерками она е млада ќе и казеш демек за некој дечко...и оваа одма почна аааа магии ти прават и истите муабети, па дајте јајце па у крпа па јас така поспана ајде и нешто кажуваше таму и кога го скрши јајцето имаше нешто црно како дебел црв гнасно и она набрзина го собра и не се сеќавам што се деси со тоа јајцетоали битното беше што ај сеа ќе ја тргаме и почна нешто да збори на 5 места по 50 евра, на 5 места по 50 евра и и вика на мајками ај дај сеа 250 евра.мајка миШТОО!!!!ајде да си одиш, и оваа вештерката почна да збори, ќе видиш ти што ќе ти се деси ова она едвај ја избркавме...ејјј да неможеш и да сакаш да му направиш добро на некого види што праи...
али у секој случај верувам дека постои.....