Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.585
Ај смирено да не мавнам анатема
еееее, цепидлака си бе
Ех, не се секирај...убаво е да те видам секој пат кога ќе се вратам реинкарниран во друг идентитет...хахаа
Ова што го пишав е единствената и најважна работа у светов....а ти го нарекуваш цепидлачење.
Како и да е мора да се спие, ќе продолжиме утре.
Извини, што по толку време не удостои со присуство
твое на форумов, а јас не те почастив со квалитетна
и долга дискусија
Ех, па тоа беше љубовАј смирено да не мавнам анатема
Јас верувам дека праведниот клетва не го фаќа, но и да фати клетвата може само мирот да му го наруши, но да измени човечка судбина некако ми е тешко за верување.Ќе си се поправам сама себе..хаххааа.....дури и на личности со јака воља клетва може да ги фати - ако е фрлена од доволно искусна особа.
--- надополнето: Nov 4, 2011 10:58 PM ---
уште поубаво тогаш! Не мислиш ли дека луѓе што стално мислат и зборат “светов у какво стање е“ не го прават тоа да стигне и да се оствари? Thoughtforms are very potent. Words are powerful.
Јас сум...Mи текна нешто, а еве ме мрзи да барам по нет
Дали е некој запознаен со Енохијанска магија, Џон Ди....
сафирот со буквите http://en.wikipedia.org/wiki/Enochian и т.н.
Мхм, а што заслужило или направило бебе што умира на 5 дена по раѓање? Или неговата мајка? Или едно маче што умира удрено од кола? Или куче на кое деца ќе му скршат една нога од ќеиф. Смени ги кучето и мачето со луѓе и пак исто ќе добиеш.Јас верувам дека праведниот клетва не го фаќа, но и да фати клетвата може само мирот да му го наруши, но да измени човечка судбина некако ми е тешко за верување.
Се што ни се случува во животот е како последица на нашите дела. Колку сме заслужиле толку, што сме направиле тоа и ќе добиеме.
Јас сум...
До сите фрлачи на клетви, магии и слични шарлатани. Ве повикувам јавно да ми фрлите клетва, или да ми направите магија, макар и најмала, еве дека ќе ми се дупне гумата. Еве, спремен сум да се појавам во било кое време, на било кое место кое го сметате за погодно за фрлање клетви и магии...Ќе си се поправам сама себе..хаххааа.....дури и на личности со јака воља клетва може да ги фати - ако е фрлена од доволно искусна особа.
Не си играј со оган, ќе се изгориш...До сите фрлачи на клетви, магии и слични шарлатани. Ве повикувам јавно да ми фрлите клетва, или да ми направите магија, макар и најмала, еве дека ќе ми се дупне гумата. Еве, спремен сум да се појавам во било кое време, на било кое место кое го сметате за погодно за фрлање клетви и магии...
Се кладам со било кој од вас, и нудам однос еден спрема сто, дека не можете ни гума да дупнете...
Коски ми се тресат...Не си играј со оган, ќе се изгориш...
Тоа би бил конечниот доказ за натприродното......До сите фрлачи на клетви, магии и слични шарлатани. Ве повикувам јавно да ми фрлите клетва, или да ми направите магија, макар и најмала, еве дека ќе ми се дупне гумата. Еве, спремен сум да се појавам во било кое време, на било кое место кое го сметате за погодно за фрлање клетви и магии...
Се кладам со било кој од вас, и нудам однос еден спрема сто, дека не можете ни гума да дупнете...
Не заслужило, но умрело од некоја аномајлија, исто така и мачето умрело од тежок удар, а на кучето му кршат нога лоши и непромислени деца, нема тука магија или клетва. Во ред неправди се случуваат но не секогаш.Мхм, а што заслужило или направило бебе што умира на 5 дена по раѓање? Или неговата мајка? Или едно маче што умира удрено од кола? Или куче на кое деца ќе му скршат една нога од ќеиф. Смени ги кучето и мачето со луѓе и пак исто ќе добиеш.
Да не почнам и поужасни примери да давам.
Не се објаснува во кратки црти... а и немам волја да објаснувам во мали црти, а и подфорумот не ми се допаѓа
Не е лошо тогаш(ако сакаш) да објасниш малку.
Во кратки црти нормално.
Може да побараш од бабите наши балкански, балканска клетва во стилот „твоите“ децата да ја носат крвта на кумот наместо на тебе?До сите фрлачи на клетви, магии и слични шарлатани. Ве повикувам јавно да ми фрлите клетва, или да ми направите магија, макар и најмала, еве дека ќе ми се дупне гумата. Еве, спремен сум да се појавам во било кое време, на било кое место кое го сметате за погодно за фрлање клетви и магии...
Види јас:Се што ни се случува во животот е како последица на нашите дела. Колку сме заслужиле толку, што сме направиле тоа и ќе добиеме.
И сеа види како сама себе си се изнегира на првиот цитат, магија или клетва воопшто не ни беше тема за муабет, туку реплицирав на твојот цитат за делата.Мхм, а што заслужило или направило бебе што умира на 5 дена по раѓање? Или неговата мајка? Или едно маче што умира удрено од кола? Или куче на кое деца ќе му скршат една нога од ќеиф. Смени ги кучето и мачето со луѓе и пак исто ќе добиеш.
Не заслужило, но умрело од некоја аномајлија, исто така и мачето умрело од тежок удар, а на кучето му кршат нога лоши и непромислени деца, нема тука магија или клетва. Во ред неправди се случуваат но не секогаш.